Topmenu

wellbee

 • Ambulant werken vanaf ieder device

 • Gebruikersvriendelijk inzicht in de dagelijkse werkzaamheden

 • Slimme agenda, signaleringen en taken

 • Veilig werken volgens de laatste privacywetgeving

 • Wordt coach voor de cliënt of patiënt

wellbee

 • Ambulant werken

 • Slimme agenda en taken

 • Veilig werken volgens AVG

 • Coach de cliënt of patiënt

wellbee-Laptop-ipad

Wellbee

Samen werken aan goede zorg

Medicore gelooft in het versterken van de relatie tussen de zorgverlener en de cliënt of patiënt. Dus geen cliëntportaal zonder ook de zorgverlener te faciliteren met een eigen portaal. Het wellbee zorgverlenersportaal van Medicore geeft zorgverleners de tools en feedback om de beste zorg te geven aan de cliënt of patiënt. Het wellbee cliëntportaal stelt de cliënt of patiënt in nauw contact met de zorgverlener en geeft cliënten of patiënten digitaal toegang tot hun eigen behandelinhoudelijke gegevens.

Vraag een demonstratie aan

Wellbee zorgverlenersportaal

Medicore vindt dat zorgverleners niet gestraft moeten worden met ingewikkelde software. Zij hebben het al druk genoeg; meer verantwoording van de zorg, zelforganisatie, ambulantisering, het wegnemen van managementlagen en cliëntparticipatie. Software moet ervoor zorgen dat zorgverleners juist minder registratie- en regeldruk ervaren en weer plezier hebben in hun werk. Daarom is het wellbee zorgverlenersportaal hoe de gezondheidszorg moet zijn: vriendelijk, gemakkelijk en optimistisch.

Meer over het wellbee zorgverlenersportaal

Wellbee cliëntportaal

Cliënten en patiënten willen graag bijdragen om hun behandeling beter en efficiënter te maken. Wat nodig is, is een zorgverlener die de cliënt daarbij coacht. De enige manier waarop een cliënt een portaal gaat gebruiken, is als het portaal de relatie tussen zorgverlener en cliënt versterkt. In het wellbee cliëntportaal hebben cliënt en patiënt zelf inzicht in hun behandeling. Daarnaast kunnen cliënt of patiënt en zorgverlener veilig met elkaar communiceren. De zorgverlener kan taken klaarzetten en de cliënt of patiënt houdt zelf de voortgang bij en kan indien nodig contact opnemen met de zorgverlener.

Meer over het wellbee cliëntportaal

Met wellbee lichter en dichter bij de cliënt of patiënt

Het werken vanuit zelforganisatie-principes vraagt om nieuwe oplossingen die ‘lichter en dichter’ bij de cliënt en patiënt werken mogelijk maken. Mobiele, any device oplossingen die gestroomlijnde actielijsten en dashboards bieden met een gebruiksvriendelijke interface. Waarbij correcties achteraf zoveel mogelijk wordt vervangen door validatie en signalering voor de medewerker tijdens het proces.

Zorgverleners willen op hun mobiele device geen complexe werkzaamheden doen, ze willen veelvoorkomende werkzaamheden op een eenvoudige manier uitvoeren of taken geven aan cliënten, patiënten en collega’s. Met de inzet van een zelftool is zo’n 80% van de dagelijkse werkzaamheden af te vangen. wellbee is een zelftool die aan deze wensen voldoet.

Als een persoonlijke zorgassistent geeft wellbee de ambulante zorgverlener inzicht in zijn agenda, taken en caseload en biedt het een cliënt-/patiëntportaal. Door het profielmanagement en directe stuurinformatie op basis van alerts en signaleringen is de privacy gewaarborgd en is de registratie correct.

Ga naar www.wellbee.nl

Enterprise mobility

De IT-oplossingen die 'lichter en dichter' bij de cliënt en patiënt werken mogelijk maken worden Enterprise mobility-oplossingen genoemd. Deze lichte en mobiele front-office applicaties of zelftools maken gebruik van het uitgebreide back-end enterprise-systeem, dat de complete functionaliteit en de database omvat. Het back-end systeem levert op ‘push’ gebaseerde stuurinformatie, validaties en daaraan gekoppelde acties via een veilige verbinding aan de medewerkers, die er met hun zelftools op een veilige manier hun content vandaan halen (‘pull’). Zo spelen zelfsturende teams lichter en dichter op de bal.

MC EPD van Medicore voorziet in gebruiksvriendelijke en mobiele front- en back-officefunctionaliteit. wellbee maakt volledig gebruik van de uitgebreide back-end functionaliteit van MC EPD, maar kan ook met andere systemen integreren. Het is uitermate geschikt voor ambulante zorgverleners of zelfsturende teams die niet gebruik hoeven maken van de gehele functionaliteit van een EPD en willen werken met een lichtere tool – die hen ook in contact brengt met hun cliënten. Vanzelfsprekend is wellbee veilig, het is juist een antwoord op de toenemende autorisatievraagstukken en is volledig voorbereid op de Europese privacywetgeving (AVG).

Functionaliteiten wellbee zorgverlenersportaal

De dagagenda en openstaande taken worden direct na inloggen getoond in wellbee today. Hier is de mogelijkheid voor snelle registratie van activiteit, verslag en tijd. Managementinformatie om te sturen achteraf wordt zoveel mogelijk vervangen door validatie en signalering voor de medewerker tijdens het proces (bijvoorbeeld geen huisartsenbrief en het ontbreken van een primaire diagnose). Dit voorkomt correcties achteraf. Het dashboard van wellbee geeft de gebruikers inzicht in de eigen prestaties of in die van het team. Wat de verhouding is van de directe en indirecte tijd bijvoorbeeld, of het aantal nog openstaande signaleringen. wellbee connect koppelt de wellbee-gebruikers aan hun caseload en aan collega’s. Via de caseload is door te klikken naar het portaal van de cliënt of patiënt (en hun cliënt-/patiëntsysteem) voor communicatie, taken, informatie en interventies. Met de secure-functionaliteit van wellbee kan de zorgverlener zijn privacy en securityniveau instellen. wellbee biedt two-factor authenticatie en de mogelijkheid om zorgverleners te koppelen aan cliënten, met bijvoorbeeld de authorisatiemogelijkheid om dossiers wel of niet in te zien.

vandaag

mc-wellbee-today

Gebruik de slimme agenda en taken

 • Doe alleen dat wat nodig is
 • Snel overzicht in agenda en taken
 • Eenvoudige registratie
 • Proactieve alerts

dashboard

mc-wellbee-dashboard

Krijg inzicht in de resultaten van je acties

 • Hoe presteert mijn team?
 • Signalen direct zelf oplossen
 • Openstaande taken
 • Overzichtelijke rapportages

samen

mc-wellbee-connect

Communiceer met collega's en cliënten

 • Snel contact met je team
 • E-health modules
 • Coach je cliënten
 • Taken en acties uitzetten

veilig

Ga veilig om met de gegevens van cliënten

 • Voldoe aan laatste privacywetgeving
 • Controle op dossierinzage
 • Eenvoudig beheer van rechten en rollen
Medicore is een oplossing van Tenzinger