Topmenu

Socialrun & Medicore

Medicore is trotse partner van de Socialrun

Voor het derde jaar op een rij is Medicore, dochteronderneming van het moederbedrijf Tenzinger, hoofsponsor van de Socialrun. De Socialrun is een jaarlijkse estafetteloop van 555 kilometer waarbij deelnemers aandacht vragen en geld inzamelen voor een inclusieve samenleving, waarin alle mensen worden geaccepteerd in hun mogelijkheden, kwetsbaarheden en eigenaardigheden. Een samenleving waarin iedereen de kans krijgt zijn potentieel te verwezenlijken en mee kan doen. Met de sponsoring helpt Tenzinger Stichting Socialrun om verder te groeien, zodat nog meer goede projecten gesteund kunnen worden.

Lees hier meer over het partnership.

Socialrun 2020 | Corona-proof

Waar de Socialrun normaal gesproken een estafetteloop is door heel Nederland, waarbij we gezamenlijk starten, finishen en feesten, is de insteek voor de 2020 editie in verband met Corona anders. Het ruime terrein waarop het hoofdkantoor van Tenzinger is gevestigd, op de Werkspoor Campus in Utrecht, dient dit jaar als corona-proof verzamelpunt voor diverse activiteiten. Zo is de campus onderdeel van de looproute voor teams die wel de volledige route lopen. Ook gaat een team met enthousiaste Tenzinger collega’s hier een 24-uurs marathon volbrengen, waarbij zij in 24 uur 555 km afleggen op loopbanden en hometrainers. Team Tenzinger start zaterdag 19 september om 13.00 uur en finisht zondag 20 september om 13.00.

Je kunt ons team en de Socialrun sponsoren door kilometers te adopteren. 1 km is 5 euro! Ga naar de teampagina van Team Tenzinger om kilometers te adopteren en een motiverend bericht voor hen achter te laten.

Volg ons online
Online volg je het laatste nieuws via FacebookTwitter en LinkedIn. Bekijk de foto's op Instagram of via #socialrun2020 en #teamtenzinger en/of post met ons mee met deze hashtags!

Nieuw dit jaar! De Inclusieweek.

In de week van 14 september worden diverse activiteiten georganiseerd. Binnen en buiten, online en offline, samen en individueel. Zo worden er gratis Chi-running workshops aangeboden, kun je virtuele knuffels uitdelen, zijn er diverse blog- en vlogacties en halen verschillende teams van ggz-instellingen, stichtingen en bedrijven geld op voor projecten die bijdragen aan meer openheid over psychische kwetsbaarheid.

Via socialrun.tv kan iedereen vanuit de woonkamer live uitzendingen bijwonen en interviews en documentaires kijken. Meer weten over de Inclusieweek? Ga dan naar de website!

Het brein achter de Socialrun

Dit jaar vindt voor de 9e keer de Socialrun plaats van 18 tot 20 september. Door de corona-maatregelen zal deze editie in een aangepaste vorm plaatsvinden.

“De Socialrun niet door laten gaan was nooit een optie. Juist nu ligt eenzaamheid op de loer”, aldus Frank Bonekamp, directeur van de Socialrun.

Lees het interview met Frank Bonenkamp en Nienke Bouwman

Boekpresentatie van Jerry Allon: Voor mij was je het al

Jerry Allon is ambassadeur van de Socialrun en doet dit jaar voor de 8e keer mee, deze keer met het team van Altrecht. Naast ambassadeur is Jerry dus ook een fanatieke deelnemer van de Socialrun: “Bij de Socialrun komt alles waarin ik geloof samen. Alles wat ik heb geleerd over de geestelijke gezondheidzorg (GGZ) en over wat belangrijk is voor herstel, of het beter ermee kunnen omgaan, zit gevangen in dit event. Daarnaast bestaat in mijn opzicht psychisch herstel uit twee componenten, namelijk: verbinding en perspectief. Door de Socialrun leer je heel veel nieuwe mensen kennen en ga je dus nieuwe verbindingen aan. Ook heb je gezamenlijk hetzelfde perspectief, die prestatie neerzetten. Als dat dan lukt, geeft dat een enorme boost!”

->Lees verder

Bekijk de Socialrun aftermovie van vorig jaar

Team Medicore & Friends deed vorig jaar voor de tweede keer mee aan de Socialrun. Met heel veel andere instellingen hebben we in 48 uur 555 kilometer gelopen om meer aandacht te krijgen voor meer openheid rondom psychische aandoeningen. Ben je benieuwd naar de run of wil je deze estafetteloop nog eens herbeleven?

Bekijk dan de Socialrun aftermovie!

Volg ons team en de voorbereidingen voor 2020 via LinkedIn en Instagram.

Post je zelf iets op één van je socials, gebruik dan #teamtenzinger.

Team Tenzinger | Ready to go!

Even voorstellen: dit is team Tenzinger.

Dit jaar doen mee: Arriejanne, Rob, Ben, Caroline, Daiva, Erik, Jaap, Kars, Marjolein, Marre, Merlijne, Thomas, Willem, Maarten, Bianca, Annemiek, Jasmijn, Koen, Lars, Marjolein E. , Matthijs, Rosa, Tineke, Vincent, Brenda, Dries, Liza, Marianne, Marloes, Jeroen, Björn en Boris

Team Tenzinger zet zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Socialrun. Help ons team en de Socialrun door ons te sponsoren! 1 km is 5 euro!

Volg ons op Instagram

Benieuwd naar hoe het met ons is gegaan tijdens de Socialrun?  Bekijk de foto's op Instagram via Medicore_NL of #socialrun2020 en #teamtenzinger.

Medicore is een oplossing van Tenzinger