Topmenu

PoliDirect

In 2013 koos PoliDirect voor het Medicore EPD. Mede oprichter en eigenaar Olivier Mensonides verklaart de keuze: "MC EPD is een compact en een veelzijdig EPD. Het biedt precies de faciliteiten die wij nodig hebben. Aan onze instelling worden hoge eisen gesteld. Je wordt niet zomaar geselecteerd voor het bevolkingsonderzoek naar darmkanker, daar gaat een uitgebreide certificering van zowel de behandelaren als de klinieklocaties aan vooraf. Voor de onderzoeken moeten we de lat hoog leggen in onze organisatie. Dat betekent dat we een EPD nodig hebben dat ons daarbij ondersteunt. Het mooie van het Medicore EPD is dat de behandelaren van PoliDirect snel toegang tot hun gegevens hebben. Het nieuwe EPD van Medicore is nog intuïtiever, dat vergroot de vindbaarheid voor behandelaren."

"MC EPD is een compact en veelzijdig EPD. Het biedt precies de faciliteiten die wij nodig hebben."

Een ander pluspunt van het Medicore EPD zijn de planningsmogelijkheden. "We onderscheiden ons op het gebied van klantgerichtheid en snelle toegangstijden. Dan helpt het erg dat het Medicore EPD ons ondersteunt bij een snelle en flexibele afsprakenplanning voor onze patiënten."

Over PoliDirect

PoliDirect is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) op het gebied van maag-, darm- en lever (MDL-) geneeskunde, dermatologie en kleine chirurgische verrichtingen. Het is bovendien één van de gecertificeerde centra voor het bevolkingsonderzoek naar darmkanker. De vraag naar specialistische zorg in de buurt neemt toe; PoliDirect heeft inmiddels vijf vestigingen. Hét sterke punt van PoliDirect is de klantgerichtheid. Dit uit zich in hoge service, snelle toegangstijd en uitstekende communicatie met doorverwijzende huisartsen en specialisten.

Olivier-Mensonides-polidirect

Olivier Mensonides, mede oprichter en eigenaar PoliDirect

Medicore whitepapers

 • Veilig werken met een SaaS EPD

  Download deze whitepaper

  Veilig werken met een SaaS EPD

  Het EPD wordt steeds vaker als een ‘Software as a Service’ (SaaS) dienst aangeboden. Hierbij draait het EPD niet op een server bij de eindgebruiker, maar bevindt de server zich in ‘de cloud’. Waar de data ook staat, de zorginstelling is eindverantwoordelijk. In deze whitepaper lees je hoe je vanuit …

  Mail mij deze whitepaper

  De velden met een asterisk(*) zijn verplicht
 • Factsheet Privacy en informatiebeveiligingsbeleid Medicore

  Download deze whitepaper

  Factsheet Privacy en informatiebeveiligingsbeleid Medicore

  Medicore heeft uitgebreide maatregelen getroffen om informatiebeveiliging goed te regelen en daarmee zorg te dragen voor een betrouwbare en veilige dienstverlening. In deze factsheet worden de belangrijkste technische, organisatorische en softwarematige maatregelen besproken.

  Mail mij deze whitepaper

  De velden met een asterisk(*) zijn verplicht
 • Dataconversie

  Download deze whitepaper

  Dataconversie

  Bij een succesvolle implementatie hoort ook een succesvolle conversie van de data. Medicore heeft veel ervaring met het uitvoeren van dataconversies. Dit gebeurt op een gestructureerde wijze die in deze factsheet wordt besproken.

  Mail mij deze whitepaper

  De velden met een asterisk(*) zijn verplicht
 • Implementeren volgens het boekje

  Download deze whitepaper

  Implementeren volgens het boekje

  Naast goede software is een goede implementatie beslissend voor het succes van het nieuwe EPD. Medicore ziet de implementatie daarom als integraal onderdeel van MC EPD en besteedt hier veel aandacht aan.

  Mail mij deze whitepaper

  De velden met een asterisk(*) zijn verplicht
Medicore is een oplossing van Tenzinger