Topmenu

Over ons

Medicore by Tenzinger

Tenzinger verslimt de zorg met datagedreven oplossingen voor menselijke zorg. In de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ is Tenzinger een bepalende speler bij het verbeteren en verslimmen van de zorg. Met ECD’s, portalen, apps, organisatieoptimalisatie en consultancy digitaliseert Tenzinger de zorg- en administratieve processen en maakt die efficiënt.

Inmiddels zijn we met Medicore uitgegroeid tot marktleider in EPD’s voor de planbare ziekenhuiszorg en de ambulante GGZ.

IMPACT by Tenzinger

De zorg staat voor enorme uitdagingen: stijgende zorgvraag, stijgende kosten, toenemend gebrek aan personeel en opeenvolging van wet- en regelgeving. Tegelijk bieden nieuwe technologische mogelijkheden kansen om de zorg beter en effectiever te maken.

In de care  – ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ –  is Tenzinger een bepalende speler bij het optimaliseren van de zorg. Met onze cloud-gebaseerde ECD’s, portalen, apps en dienstverlening digitaliseren we zorgprocessen en administratieve processen maken die efficiënt. Met deze diensten vormen we een Tenzinger ecosysteem waar we informatiesystemen van onze opdrachtgevers en partners op aan sluiten. Wij verrijken de data die in dit ecosysteem wordt verwerkt; hiermee ondersteunen we beslissingen van (zorg)professionals en cliënten.

6 Gorilla’s is onze data intelligence startup en Cure4 ons label voor Shared Services. Medicore is ons EPD voor de GGZ en jeugdzorg en Fierit ons ECD voor de VVT en gehandicaptenzorg. Onder Wellbee bundelen we onze e-Health en mobile healthcare oplossingen.

Wij zijn Tenzinger

Veel mensen denken dat Edmund Hillary de eerste mens op het topje van de wereld was. Maar wij weten dat zijn gids, Norgay Tenzing, hem letterlijk een paar stappen voor was. Heel vaak zijn het de minder zichtbare krachten die een ander ondersteunen. Dat doen wij in de zorg, want veranderingen in de zorg gaan snel en de uitdagingen zijn groot. Die gaan wij aan met expertise en grensverleggende ICT- en data-oplossingen. Wij zijn een organisatie van andere zorgers en noemen onszelf dan ook Tenzinger.

Feiten + Cijfers

 

+ 800 opdrachtgevers

+ 170.000 zorgverleners werken met onze oplossingen

+ 1,1 miljoen cliënten

+ 6 miljard gedeclareerde zorg

+ 300+ medewerkers

+ 58 % man / 42 % vrouw

+ Locaties in Utrecht, Sliedrecht & Hengelo

 

 

Medicore is een oplossing van Tenzinger