Topmenu

Over ons

Medicore by Tenzinger

Tenzinger is de vooruitstrevende ontwikkelaar van het complete en gebruiksvriendelijke webbased Medicore. Onze softwareoplossingen dragen bij aan een effectieve uitwisseling van data en procesverbeteringen in instellingen, klinieken en praktijken in de ziekenhuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdhulp, zintuiglijk gehandicaptenzorg en begeleiding. Dagelijks werken meer dan 18.000 mensen in de zorg met Medicore.

Inmiddels zijn we met Medicore uitgegroeid tot marktleider in EPD’s voor de planbare ziekenhuiszorg en de ambulante GGZ.

IMPACT by Tenzinger

De zorg staat voor enorme uitdagingen: stijgende zorgvraag, stijgende kosten, toenemend gebrek aan personeel en opeenvolging van wet- en regelgeving. Tegelijk bieden nieuwe technologische mogelijkheden kansen om de zorg beter en effectiever te maken.

In de care  – ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ –  is Tenzinger een bepalende speler bij het optimaliseren van de zorg. Met onze cloud-gebaseerde ECD’s, portalen, apps en dienstverlening digitaliseren we zorgprocessen en administratieve processen maken die efficiënt. Met deze diensten vormen we een Tenzinger ecosysteem waar we informatiesystemen van onze opdrachtgevers en partners op aan sluiten. Wij verrijken de data die in dit ecosysteem wordt verwerkt; hiermee ondersteunen we beslissingen van (zorg)professionals en cliënten.

6 Gorilla’s is onze data intelligence startup en Cure4 ons label voor Shared Services. Medicore is ons EPD voor de GGZ en jeugdzorg en Fierit ons ECD voor de VVT en gehandicaptenzorg. Onder Wellbee bundelen we onze e-Health en mobile healthcare oplossingen.

Wij zijn Tenzinger

Veel mensen denken dat Edmund Hillary de eerste mens op het topje van de wereld was. Maar wij weten dat zijn gids, Norgay Tenzing, hem letterlijk een paar stappen voor was. Heel vaak zijn het de minder zichtbare krachten die een ander ondersteunen. Dat doen wij in de zorg, want veranderingen in de zorg gaan snel en de uitdagingen zijn groot. Die gaan wij aan met expertise en grensverleggende ICT- en data-oplossingen. Wij zijn een organisatie van andere zorgers en noemen onszelf dan ook Tenzinger.

Tenzinger in cijfers

Medicore is een oplossing van Tenzinger