Topmenu

Over Medicore

Medicore is de dynamische en snel groeiende ontwikkelaar van het complete en gebruiksvriendelijke webbased MC EPD. Onze softwareoplossingen dragen bij aan een effectieve uitwisseling van data en procesverbeteringen in instellingen, klinieken en praktijken in de ziekenhuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdhulp, zintuiglijk gehandicaptenzorg en begeleiding. Dagelijks werken meer dan 18.000 mensen in de zorg met onze software.

Medicore heeft meer dan 15 jaar ervaring in de gezondheidszorg en een gedegen kennis van de meest vooruitstrevende mogelijkheden van ICT. Inmiddels is Medicore uitgegroeid tot marktleider in EPD’s voor de planbare ziekenhuiszorg en de ambulante GGZ. Samen met Cure4 en Vitaalpunt maakt Medicore deel uit van Tenzinger.

Medicore-klantendag

De visie van Medicore

In de snel veranderende zorgmarkt kunnen patiënten, behandelaren en zorginstellingen op ons vertrouwen. Medicore verbindt en ontzorgt met het innovatieve en eigenzinnige MC EPD, zodat zorgverleners kunnen doen wat ze het liefste doen: uitstekende en betaalbare zorg geven aan hun patiënten en cliënten. MC EPD van Medicore is een compleet EPD voor de ziekenhuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en care. Deze web- en cloudbased totaaloplossing voor medische dossiers, zorgadministratie, zorgplanning en e-health ondersteunt behandelaren, begeleiders, managers en medewerkers optimaal.

Onze mensen

Medicore is opgericht in 2004. Onze bijna 100 medewerkers zijn stuk voor stuk gedreven, enthousiaste, professionals met specialistische ervaring in de automatisering van de geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuiszorg en met praktische ervaring bij implementaties. Bij de ontwikkeling van MC EPD combineert Medicore haar jarenlange ervaring in de gezondheidszorg met een gedegen kennis van vooruitstrevende mogelijkheden van ICT. Medicore is ervan overtuigd dat haar softwareoplossingen bijdragen aan procesverbetering in de zorg.

Medicore-collegas