Topmenu

Over Medicore

Medicore is de dynamische en snel groeiende ontwikkelaar van het complete en gebruiksvriendelijke webbased MC EPD. Onze softwareoplossingen dragen bij aan een effectieve uitwisseling van data en procesverbeteringen in instellingen, klinieken en praktijken in de ziekenhuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, jeugdhulp, zintuiglijk gehandicaptenzorg en begeleiding. Dagelijks werken meer dan 18.000 mensen in de zorg met onze software.

Medicore heeft meer dan 15 jaar ervaring in de gezondheidszorg en een gedegen kennis van de meest vooruitstrevende mogelijkheden van ICT. Inmiddels is Medicore uitgegroeid tot marktleider in EPD’s voor de planbare ziekenhuiszorg en de ambulante GGZ. Samen met Cure4 en Vitaalpunt maakt Medicore deel uit van Tenzinger.

Medicore-klantendag

De visie van Medicore: Empower people

Al 15 jaar staan wij klaar voor de zorg in Nederland met ons EPD en portalen voor zorgverleners en cliënten. Dankzij onze drive om de toekomst zelf vorm te geven, geloven wij dat we kunnen helpen bij de noodzakelijke transformatie naar duurzame gezondheidszorg. We onderzoeken de kansen en mogelijkheden graag samen met u en verbinden ons met de wereld om ons heen: professionals, cliënten, management en beleidsmakers.

We leveren de tools die nodig zijn om de verandering in te zetten die zo hard nodig is. Deze creëren we met behulp van webbased ICT en data science. Zo maken wij met u samen de gezondheidszorg van de toekomst verbonden, betaalbaar en toegankelijk.

Consultancy Medicore

Onze mensen

Medicore is opgericht in 2004. Onze bijna 100 medewerkers zijn stuk voor stuk gedreven, enthousiaste, professionals met specialistische ervaring in de automatisering van de geestelijke gezondheidszorg en ziekenhuiszorg en met praktische ervaring bij implementaties. Bij de ontwikkeling van MC EPD combineert Medicore haar jarenlange ervaring in de gezondheidszorg met een gedegen kennis van vooruitstrevende mogelijkheden van ICT. Medicore is ervan overtuigd dat haar softwareoplossingen bijdragen aan procesverbetering in de zorg.

Medicore is onderdeel van Tenzinger