Topmenu

Zorg van de Zaak kiest voor Medicore

Deel:

Zorg van de Zaak is een netwerk van bedrijven op het gebied van bedrijfszorg, leefstijlzorg en medische zorg. Rodersana, Skills, In de Bres, Co-Eur, Ra-Medical en Ready for Change hebben unaniem gekozen voor MC EPD van Medicore. De keuze voor een nieuw centraal EPD betrof een uitgebreid strategisch keuzetraject, waarbij de labels van Zorg van de Zaak intensief zijn betrokken.

Medicore past goed bij de diverse zorginstellingen van Zorg van de Zaak, omdat het webbased MC EPD geschikt is voor de gebruikersvriendelijke verwerking van breed scala aan zorgsoorten, zoals geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg, medisch specialistische zorg, verslavingszorg en onverzekerde zorg.

Christan van den Heijkant, ICT manager Zorg van de Zaak Netwerk vertelt: “We hebben gekozen voor MC EPD om de samenwerking met cliënten te verbeteren en onze professionals optimaal te ondersteunen met een moderne omgeving die eenvoudig is in het gebruik. Daarnaast beschikt Medicore over veel ervaring en goede professionals om ook de implementatie van het MC EPD succesvol te laten verlopen. Met vertrouwen in het product en de mensen van Medicore staan we aan het begin van een goede samenwerking!”

Boris Hololtcheff, directeur Medicore: “Ook wij kijken uit naar de samenwerking met Zorg van de Zaak. De verschillende labels zullen MC EPD heel intensief gaan gebruiken; alle mogelijkheden van ons EPD worden benut. Daarnaast past de groeiambitie van Zorg van de Zaak zeer goed bij onze ambities om te groeien. We willen markleiderschap behouden en verder uitbreiden in de GGZ en ZBC’s. Met de langdurige overeenkomst die we met Zorg van de Zaak hebben gesloten, kunnen we samen mooie toekomststappen zetten.”

Over Zorg van de Zaak

Zorg van de Zaak is een breed netwerk van organisaties op het gebied van bedrijfszorg, leefstijlzorg en medische zorg. Doelstelling van Zorg van de Zaak is ervoor te zorgen dat mensen blijven meedoen in werk, vanuit de gedachte dat werken mensen gelukkiger maakt. 'Bij uitval werkend beter worden', dat is waar Zorg van de Zaak naar streeft.

Logo-zorg-van-de-zaak

Wilt u weten op welke effecten u bij aanschaf van een EPD mag anticiperen? Download de whitepaper De businesscase van een EPD.
Medicore is onderdeel van Tenzinger