Topmenu

Wij zijn BROER! kiest voor Medicore

Deel:

Wij zijn BROER!, een net gestarte zorginstelling, heeft gekozen voor MC EPD van Medicore. Mike Reuvers, mede-eigenaar van Wij zijn BROER! vertelt: “Mike van der Velde, één van de mede oprichters van Wij zijn BROER! was al bekend met Medicore. Ook voor onze instelling klikte het goed. We willen dat registratie en facturatie goed geregeld zijn. Medicore is een EPD-leverancier die we daarin kunnen vertrouwen. Naast dat Medicore het EPD levert, hebben ze ons ook geholpen bij het opstarten van onze instelling. De medewerkers van Medicore wisten precies wat we moesten regelen en hoe we dat moesten doen. Dit heeft ons erg veel tijd bespaard in de opstart.”

Wij zijn BROER! werkt inmiddels al een tijdje met Medicore. Reuvers vervolgt: “Ik krijg van het team terug dat ze erg tevreden zijn met hoe de implementatie is verlopen. Het systeem werkt prettig, is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en werkt gemakkelijk qua registratie. Cliënten volgen bij een ons een traject van acht weken, waarbij ze 57 dagen lang elke dag bij ons in Alkmaar zijn. Zodra een nieuwe cliënt is aangemeld, worden alle afspraken voor die 57 dagen automatisch in MC EPD ingepland, wij hebben daar zelf geen omkijken meer naar. Dat scheelt ontzettend veel tijd.”

Over Wij zijn BROER!

Wij zijn BROER! levert ambulante zorg aan jongeren van 13 tot en met 21 jaar met gedrags- en/of verslavingsproblematiek. BROER! staat voor onze 5 kernwaardes: Bereidwillig | Respectvol | Open | Eerlijk | Realistisch. De kernwaardes die een solide basis vormen en ervoor zorgen dat de jongeren minder snel terugvallen in destructief gedrag.

Mike van der Velde, Barry Dietz en Mike Reuvers zijn met zijn drieën Wij zijn BROER! begonnen. Op basis van hun eigen ervaring met hulpverlening uit het verleden zijn ze een instelling begonnen die de zorg nét even iets anders aanpakt. Wij zijn BROER! creëert voor de jongeren een solide basis, waarop ze voort kunnen borduren. Naast dat het probleem wordt aangepakt, wordt er daarom veel aandacht besteed aan wat de jongeren leuk vinden en goed kunnen. Inmiddels heeft Wij zijn BROER! een team van in totaal 12 personen.

logo-wij-zijn-broer

Wilt u weten op welke effecten u bij aanschaf van een EPD mag anticiperen? Download de whitepaper De businesscase van een EPD.Medicore is onderdeel van Tenzinger