Topmenu

“Weekoverzicht” toegevoegd aan het wellbee zorgverlenersportaal

Deel:

“Weekoverzicht” toegevoegd aan het wellbee zorgverlenersportaal

Eén van onze development teams is de afgelopen tijd hard bezig geweest met het integreren van het weekoverzicht in het wellbee zorgverlenersportaal. Door het weekoverzicht heeft de zorgverlener in één oogopslag een overzicht van alle afspraken van die week. Ook kunnen afspraken worden gepland en binnen die week worden versleept naar een ander moment. Tijdens de ontwikkeling hebben meerdere zorgverleners  uit de GGZ en Jeugdhulp feedback gegeven waardoor voor eindgebruikers belangrijke functionaliteiten nog tijdens het ontwikkelproces toegevoegd zijn. Dit zijn bijvoorbeeld de standaardduur van de afspraaksoort, mogelijkheid om activiteit en verslag toe te voegen en inzage in de afspraken waarvoor activiteit en verslag hebben plaatsgevonden. 

Pleegzorgbegeleider Eva Weiss van stichting "De Rading"​ is enthousiast: "Je kunt steeds meer in wellbee en dat is fijn. De nieuwe weekagenda gaat voor veel pleegzorg collega’s een fijne aanvulling zijn."

Vanuit de weekagenda plan je makkelijk afspraken door te klikken op een plek in de agenda. De ingelogde gebruiker is standaard de uitvoerder van de afspraak. Per afspraak kan het volgende worden vastgelegd: de uitvoerder, andere medewerkers, patiënten/cliënten, locatie, datum, start- en eindtijd, afspraaktype, afspraakstatus en notities.
De standaardlengte van een afspraak in de weekagenda hangt af van het geselecteerde afspraaktype, maar kan gewijzigd worden. Het verplaatsen van een afspraak naar een ander tijdslot in dezelfde week kan door de afspraak te verslepen naar een ander moment.

Net als in de dagagenda, kan vanuit een afspraak in de weekagenda direct een activiteit en verslag worden vastgelegd. Door een afspraak te selecteren, openen de details van de afspraak in een pop-up. Onderaan de pop-up staat de knop voor activiteit en verslag toevoegen.

 

Zodra er een activiteit en verslag is, dan wordt dat net als in de dagagenda met een icoontje getoond in de afspraak.

Voor veel van onze opdrachtgevers was het weekoverzicht een belangrijke wens. Door deze functionaliteit toe te voegen hoeven zij veel minder vaak te schakelen met het MC EPD. Zo is het voor de zorgverlener weer een stuk makkelijker om zijn planning en administratie bij te houden en houdt de zorgverlener net iets meer tijd over voor zijn cliënt. Empower people!

Medicore is onderdeel van Tenzinger