Topmenu

Socialrun 2019: de voorbereidingen zijn begonnen!

Deel:

Socialrun 2019: de voorbereidingen zijn begonnen

Wat pop-up tentjes, pasta en psychische aandoeningen met elkaar te maken hebben? Ze waren alledrie onderdeel van de eerste bespreking van team Medicore & Cure4. Ook dit jaar doen we met een team mee met de Socialrun en gisteravond was de eerste bijeenkomst. Ervaren én nieuwe deelnemers deelden met elkaar waarom ze meedoen: voor het goede doel, om collega's te leren kennen, voor de moppen tijdens de route in Drenthe, het slaapgebrek, de lol ondanks de regen, het eten van Boris en Arriejanne, en nog veel meer.

De indeling in 2 subteams is gemaakt. Nu de namen nog! De route is doorgenomen en allerlei varianten voor basecamps zijn voorbijgekomen. Campers, bussen, pop-up tentjes... we pakken het weer serieus aan! Lukt het ons om komend jaar beter te slapen en een betere tijd neer te zetten..?

En last but not least: we bespraken welke acties we kunnen doen om zo veel mogelijk geld op te halen voor de projecten die dankzij de Socialrun worden gefinancierd. Want we willen bijdragen aan het doel van de Socialrun: bespreekbaarheid en begrip rondom psychische aandoeningen te vergroten.  Team Medicore & Cure4 heeft er zin in!

 

Medicore is onderdeel van Tenzinger