Topmenu

Vincere-GGZ kiest voor Medicore

Deel:

Vincere-GGZ heeft gekozen voor MC EPD van Medicore. Robert Driessen, lid Raad van Bestuur Vincere-GGZ, licht de keuze toe: "Medicore heeft veel opdrachtgevers in de verslavingszorg en daardoor uitgebreide kennis van de sector. Als organisatie zijn we op dit moment bezig verder te professionaliseren. De overstap naar het Medicore EPD zal ons hierbij helpen. MC EPD bevat de juiste validatieregels, waardoor behandelaren foutloos kunnen registreren en wij de behandelingen probleemloos kunnen declareren aan zorgverzekeraars."

Vincere-logoOver Vincere

Vincere-GGZ biedt cliëntgerichte verslavingszorg. Bij Vincere-GGZ staat de cliënt centraal en wordt er behandeld volgens een persoonlijke aanpak. Vincere-GGZ beschouwt verslaving als een chronische ziekte die vaak samengaat met een psychische of lichamelijke aandoening en met sociale problemen. Bij de behandeling en begeleiding kijkt Vincere-GGZ daarom naar de gehele mens: naar biologische, psychologische én sociale aspecten.

Wilt u weten op welke effecten u bij aanschaf van een EPD mag anticiperen? Download de whitepaper De businesscase van een EPD.Medicore is onderdeel van Tenzinger