Topmenu

Uw feedback is waardevol voor ons

Deel:

Uw feedback helpt ons continu te verbeteren

Regelmatig vragen we u om feedback. In MC EPD en in het wellbee zorgverlenersportaal kunt u per functionaliteit rechtstreeks feedback geven. Maar ook via uw accountmanager of consultant bij Medicore natuurlijk. Feedback is voor ons nuttige informatie. We gebruiken het om onze software door te ontwikkelen en onze producten zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de behoeften van gebruikers die er elke dag mee werken.

Zo kregen we van meerdere opdrachtgevers feedback over de agenda in MC EPD. We hebben die feedback gebruikt om de agenda uit te breiden met een extra tabblad met een werkweekoverzicht. Alle functionaliteiten van het weekoverzicht ziet u nu ook terug in de weergave van de werkweek. Ook maakten we het mogelijk om vanuit de agenda bij een groepsafspraak de afwezigheid van een cliënt te registreren én de reden van afwezigheid vast te leggen. Cliënten die zijn afgemeld ontvangen daardoor geen SMS-herinneringen meer.

Positieve reacties stromen binnen

De verbeteringen in de weergave van de werkweek waren onderdeel van de release in juli. Al snel daarna zagen we dat we in de module ‘werkweekagenda’ veel betere punten scoorden. De positieve reacties blijven binnen stromen. Een greep uit de reacties: “Zeer prettige aanvulling”, “Heel blij met de werkweekagenda” en “Geeft heel snel overzicht in mijn week”.

Veel inzicht door feedback vanuit de gebruiker

Onze UX-designer Yvet van ’t Hof gebruikt de feedback in haar werk om de gebruikerservaring van onze producten continu te verbeteren. “Ik wil graag dat iedereen op een laagdrempelige manier feedback kan geven. Feedback die rechtstreeks van een gebruiker uit de dagelijkse praktijk komt, geeft mij heel veel inzicht”, licht ze toe. Het is natuurlijk ook leuk om te zien dat de feedback positiever wordt als we functionaliteiten op basis van de feedback hebben verbeterd of nieuwe functionaliteiten hebben toegevoegd. “Verbeterpunten zijn goed en helpen ons, maar van een leuke reactie van een tevreden klant word ik ook vrolijk”, zegt Yvet lachend.

Feedback die u via onze software doorgeeft

De feedback die u doorgeeft via de gekleurde smileys in MC EPD en het wellbee zorgverlenersportaal wordt anoniem verzameld en gebundeld. We kunnen daarom niet reageren op individuele opmerkingen. We gebruiken uw feedback uiteraard wel!

Medicore is onderdeel van Tenzinger