Topmenu

Trots op Team Medicore & Friends

Deel:

Trots op Team Medicore & Friends

Afgelopen weekend was het eindelijk zover: de Socialrun. Ongeveer 1100 mensen deden mee aan de 555 kilometer non-stop estafetteloop om aandacht te vragen voor openheid rondom psychische aandoeningen. Team Medicore & Friends finishte gistermiddag rond 17:45 uur. Het team bestaat uit medewerkers van Medicore, Cure4 en Vitaalpunt van onze moeder organisatie Tenzinger.

Klaar voor de start

Afgelopen vrijdag werd het startschot gelost door staatssecretaris Paul Blokhuis. Vanaf 11:00 uur vertrokken de deelnemende teams na elkaar en om 11:55 uur gaf onze directeur Boris Hololtcheff het startschot voor Team Medicore & Friends. Vol energie ging het team lopend, fietsend en met een busje vol eten en drinken beginnen aan hun eerste kilometers rondom het IJsselmeer.

Go team

Er volgden non-stop 555 kilometer waarbij het team door deze strijd heen werden gesleept dankzij flink wat energy drankjes en repen, een scooter met vrolijke muziek voor de sfeer tijdens de hele run, een band onderweg en natuurlijk iedereen die heeft aangemoedigd en heeft geholpen ter ondersteuning.

Wij zijn ontzettend trots op Team Medicore & Friends die de Socialrun hebben gelopen, het Basecamp team dat de verzorging van de teams op zich heeft genomen en het team dat mee heeft geholpen voor de organisatie.

Bedankt Socialrun

Frank en Nienke ontzettend bedankt voor dit geweldige evenement. Ook bedanken we alle vrijwilligers en de organisaties die hebben bijgedragen: Dimence, Balkbrug, Lentis, GGZ Friesland, Parnassia en Kiremko.

Met ons Medicore team hebben we ruim € 4.000 euro opgehaald. Dit wordt door de Socialrun besteed aan diverse initiatieven die openheid rondom psychische aandoeningen bevorderen en de heersende taboes doorbreken.

 

Bekijk nu alvast een voorproefje van de aftermovie. De volledige versie volgt snel!

Medicore is onderdeel van Tenzinger