Topmenu

Succesvolle Zorg & ICT Beurs voor Medicore

Deel:

Ook dit jaar was Medicore aanwezig tijdens Zorg & ICT, het kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. Op onze stand hebben beursbezoekers kennis gemaakt met Medicore en MC EPD, het webbased, gebruiksvriendelijke EPD voor GGZ-instellingen, zelfstandig behandelcentra en klinieken. Daarnaast konden de bezoekers ook praten met onze opdrachtgevers tijdens de twee meet & greets.

De stand van Medicore was dit jaar niet te missen, na de entree de tweede stand. Veel beursbezoekers kwamen op de stand langs voor meer informatie over MC EPD en Medicore. Dit blijkt ook uit de cijfers, Medicore staat op de 7e plaats wat betreft het aantal scans van beursbezoekers.

Enthousiaste reacties

Net zoals vorig jaar was de Medicore standbemanning te herkennen aan de rode schoenen, waarover we veel complimenten hebben gekregen. “Leuk en herkenbaar die rode schoenen!” Ook over de stand waren de bezoekers erg enthousiast, een mooie, frisse, ruime stand, die door de hoogte over de hele beurs goed te zien was.

Meet & Greet met opdrachtgevers

Beursbezoekers die liever van onze opdrachtgevers hoorden wat MC EPD voor hun organisatie betekent, konden tijdens de meet & greets hun vragen stellen. Els de Kok van Helen Dowling Instituut en Bart Stolmeijer van Boerhaave Medisch Centrum vertelden tijdens Zorg & ICT hoe MC EPD dagelijks wordt gebruikt door de behandelaren.

MC EPD nu ook geschikt voor jeugdhulp en begeleiding

Veel instellingen verlenen jeugdhulp of begeleiding. Om ook deze instellingen een goed, gebruiksvriendelijk en webbased EPD te bieden, voldoet MC EDP nu ook aan de eisen van Jeugdhulp en Wmo. We hebben uitgebreide kennis van deze zorgregelingen en passen ons EPD continu aan op de wijzigingen in deze zorg. De beursbezoekers die te maken hebben met deze zorgstromen waren onder de indruk van Medicore. Ze gaven aan dat ze het Medicore EPD zeer modern en vooruitstrevend vonden.

Meer weten?

Heeft u ons gemist op de Zorg & ICT en wilt u meer weten over MC EPD? Neem dan contact met ons op via 088 – 648 0700.

Zorg-ICT-2016-stand
Medicore is onderdeel van Tenzinger