Topmenu

Succesvolle Zorg & ICT Beurs en theatersessie voor Medicore

Deel:

Ook dit jaar was Medicore aanwezig tijdens Zorg & ICT, het kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. Op onze stand hebben beursbezoekers kennis gemaakt met de mensen van Medicore en haar producten: MC EPD, het webbased, gebruiksvriendelijke EPD voor GGZ-instellingen, zelfstandig behandelcentra en klinieken en Wellbee zorgverlenersportaal en cliëntportalen.

Enthousiaste reacties

Net zoals vorig jaar was er een presentatie tijdens een van de theatersessies. Dit jaar was ons thema data science. We willen namelijk data voor ons laten werken. En de technologische ontwikkelingen zijn zo ver dat we het nu ook echt in de praktijk kunnen brengen. Door bijvoorbeeld machine learning toe te passen, bouwen we slimme signalen in onze software. Het doel: de zorgverlener helpen bij zijn werk. Zo gezegd, zo gedaan? Nou… nee. Tijdens de theatersessie vertelden Boris Hololtcheff (directeur) en Jeroen Sen (enterprise architect)  alles over hoe we dit aanpakken, wat we ervan leren en wat de resultaten zijn. En die zijn veelbelovend!  De reacties op de presentatie waren overweldigend.

Meer weten?

Heeft u ons gemist op de Zorg & ICT en wilt u meer weten over MC EPD, Wellbee of big data in relatie tot de ontwikkelingen in onze software? Neem dan contact met ons op via 088 – 648 0700.

binnenkijken in de stand Zorg & ICT
Medicore is onderdeel van Tenzinger.com B.V.