Topmenu

Succesvolle eerste Socialrun voor Medicore

Deel:

Het weekend van 21 tot en met 23 september deed Medicore voor het eerst mee aan de Socialrun. Als hoofdsponsor van het evenement, mag een team natuurlijk ook niet ontbreken. De Socialrun is een estafetteloop van 555 kilometer rondom het IJsselmeer, voor meer openheid rondom psychische aandoeningen. Het was een hele natte editie, maar dat mocht de pret niet drukken.

Via deze weg bedankt Medicore in de eerste plaats de organisatoren van de Socialrun en alle vrijwilligers voor het mooie, goed georganiseerde evenement en jullie enthousiasme het hele weekend. Ook willen wij al onze sponsors bedanken; vrienden, familie, collega’s, opdrachtgevers en leveranciers. Door jullie bijdrage heeft team Medicore & Friends meer dan € 4000,- opgehaald. Met dit geld kan de Socialrun heel veel mooie nieuwe projecten ondersteunen die de openheid rondom psychische aandoeningen bevorderen. Socialrun-team-medicore-friends-1En natuurlijk alle deelnemers aan de Socialrun, bedankt voor jullie gezelligheid en gefeliciteerd met deze knappe prestatie.

Team Medicore & Friends heeft genoten van de Socialrun. Ondanks de wind, regen en kou liep iedereen tot op het laatst met een grote glimlach op het gezicht. Er wordt in de pantry nu alweer gesproken over onze deelname volgend jaar.

Maar Medicore deed niet alleen mee met een team, als hoofdsponsor van de Socialrun zorgden we voor extra sfeer voor alle deelnemers. Medicore collega DJ Dennis Williams zorgde op vrijdagochtend voor een swingende start. Regelmatig kwamen deelnemers dansend voorbij en op de fitnessplaat ingesproken door Ron Brandsteder deden een aantal teams goed mee met de fitnessoefeningen van Ron. Op het grote Lentis basiskamp was Spaak koffie door Medicore gevraagd goede koffie te Socialrun-Spaak-koffieschenken voor alle deelnemers. Om 04:00 uur ’s ochtends kwamen de eerste deelnemers als langs voor een goede kop koffie of een lekkere cappuccino! En op zondag 23 september ging Medicore unplugged. De bezoekers van het Te gek!? festival konden via Medicore een kaart versturen met een heel mooi gedicht van Lief leven.

Voor Medicore een heel geslaagd evenement. We kijken nu alweer uit naar volgend jaar.

Socialrun-te-gek-festival

Socialrun-team-medicore-friends
Medicore is onderdeel van Tenzinger