Topmenu

Slaapapneu Service live met MC EPD

Deel:

Slaapapneu Service is onlangs gestart met de registratie van haar activiteiten in MC EPD. In het evaluatiegesprek na de livegang gaf Maud Verhelst, eigenaar van Slaapapneu Service, aan erg tevreden te zijn over MC EPD. "Het is een zeer gebruikersvriendelijk systeem."

Mevrouw Verhelst is zeer te spreken over de begeleiding van de consultants van Medicore tijdens de implementatie: "Het implementatietraject van vijf weken was intensief maar zeer prettig. Ik kijk uit naar het moment van de eerste facturatie." Ook de specialisten gaven aan dat het gebruik van het voor hen ontwikkelde dossier heel gebruiksvriendelijk en intuïtief is.

De agenda, de behandelingenregistratie en het dossier zijn geheel gemodelleerd volgens de gehanteerde processen van Slaapapneu Service. De specialisten werken vanaf heden met het voor hen ontwikkelde aandoeningsgerichte slaapapneudossier. Doordat de inrichting van MC EPD naadloos aansluit op de werkwijze van Slaapapneu Service, neemt de registratiedruk af en kunnen specialisten efficiënter werken en houden daarmee meer tijd over voor de behandeling van de patiënt.

Slaapapneu Service is een recent opgestarte kliniek met locaties in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Over Slaapapneu Service

Slaapapneu Service werkt op maat bij de behandeling van slaapapneu. De behandelaren hebben meer dan 20 jaar ervaring in diagnostiek en behandeling van slaapapneu. Bij diagnostiek wordt een volledig slaaponderzoek verricht, indien nodig volgt de behandeling.

logo-slaapapneu-service
Medicore is onderdeel van Tenzinger