Topmenu

Sandstep Healthcare kiest voor Medicore

Deel:

Sandstep Healthcare kiest voor Medicore

De innovatieve facilitator van complete en hoogwaardige medisch specialistische zorg Sandstep Healthcare, heeft gekozen voor MC EPD en de wellbee portalen van Medicore.

Robbert van de Mortel is Manager Operations bij Sandstep Healthcare. Hij licht de keuze voor Medicore toe:  “De professionaliteit die we zagen bij bijvoorbeeld demo’s in combinatie met het vertrouwen dat ook de begeleiding en support tijdens en na de implementatie op hoog niveau zal zijn, waren voor ons doorslaggevend. Alleen een goed product is niet voldoende.”

Ook ziet Van de Mortel dat MC EPD tot tijdsbesparing en minder administratieve handelingen leidt. “MC EPD faciliteert de reis die een patiënt bij ons maakt; vanaf aanmelding via de website tot en met nazorg en ontslag. Al deze stappen kunnen we standaardiseren en automatiseren in zorgpaden in MC EPD, waardoor we veel tijd kunnen besparen.”

Ontwikkelingen in de markt
Sandstep Healthcare faciliteert complete, hoogwaardige en innovatieve medisch specialistische zorg. Met hun vier labels Orthoparc, CosMed Kliniek, Medical Parc en Gender Clinic speelt Sandstep in op behoeften van de patiënt en ontwikkelingen in de markt. Eén van die ontwikkelingen is dat patiënten steeds meer behoefte hebben aan een beveiligde en persoonlijke omgeving, waarin zij altijd direct inzicht hebben in hun afspraken en medisch dossier. Het wellbee cliëntportaal sluit daarbij aan.

Snel en laagdrempelig inzicht met wellbee
“Het wellbee cliëntportaal zien we bijna als een noodzaak. Het is de data van de patiënt zelf, die moet daar dus altijd bij kunnen volgens ons.” Vooral in het digitaal accorderen van bijvoorbeeld toestemmingsformulieren ziet Sandstep op dit moment veel toegevoegde waarde, maar in de toekomst zullen ze het wellbee cliëntportaal breder in gaan zetten. “Wellbee is zowel voor patiënten als zorgverleners een snelle en laagdrempelige manier om altijd inzicht te hebben, zelfs vanuit je luie stoel.”

Over Sandstep Healthcare
Sandstep Healthcare realiseert nieuwe zorgondernemingen in de eerste- en tweedelijns gezondheidszorg. Daarnaast faciliteert Sandstep poli- en operatiefaciliteiten aan zelfstandig medisch specialisten die buiten de eigen maatschap of ziekenhuis hun patiënten willen behandelen. Sandstep heeft meerdere labels, waaronder Orthoparc, CosMed Kliniek, Medical Parc en Gender Clinic.

Download de whitepaper Digitaal behandelen met wellbeeMedicore is onderdeel van Tenzinger