Topmenu

De Rotonde kiest voor MC EPD van Medicore

Deel:

De Rotonde heeft onlangs gekozen voor MC EPD van Medicore, vanwege de flexibiliteit in het dossier en de goede facturatietool.

De Rotonde was op zoek naar een goed dossier, dit was niet mogelijk in het oude EPD. Het systeem bood hiervoor onvoldoende mogelijkheden. Medicore biedt De Rotonde veel flexibiliteit in het dossier en in de verslaglegging.

Tevens beschikt MC EPD over een goede facturatietool, waarmee Medicore de facturatie goed kan ondersteunen. Goede validatieregels en het tijdig implementeren van de juiste wet- en regelgeving zorgen daarnaast voor een laag percentage afgekeurde declaraties.

Over De Rotonde

De Rotonde is een GGZ instelling voor specialistische geestelijke gezondheidszorg in de regio Noord-Holland-Noord. De Rotonde heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van mensen van 18 jaar en ouder met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische problemen.

Bij De Rotonde is niet alleen de cliënt belangrijk in de behandeling, ook mensen uit de omgeving van de cliënt worden, in overleg met de cliënt, bij de behandeling betrokken. Zij kunnen cliënten ondersteunen en helpen de behandeling goed te laten verlopen.

logo-de-rotonde
Medicore is onderdeel van Tenzinger