Topmenu

Rise Treatment Centre kiest voor Medicore

Deel:

Rise Treatment Centre kiest voor Medicore

De kliniek Rise Treatment Centre voor de behandeling van eetstoornissen heeft gekozen voor MC EPD van Medicore. De directie koos zonder twijfel voor Medicore, omdat ze eerder al met volle tevredenheid werkte met ons EPD bij Changes GGZ:  Wij kennen jullie systeem en weten dat het gebruiksvriendelijk en goed is,” aldus Rise Treatment Centre.

“We willen graag begin september live gaan met een EPD. We weten uit ervaring dat Medicore klantgericht is en dat het implementatie proces wordt opgebouwd op basis van behoefte. Doordat wij een vestiging in Spanje en Nederland hebben is het voor ons belangrijk dat het EPD passend gemaakt kan worden voor zowel onze Nederlandse als internationale markt. Daarnaast hebben wij eerder ervaren dat Medicore goede nazorg levert met hun gespecialiseerde customer service."

Opdrachtgevers beoordelen onze customer service gemiddeld met een 8,2. Wil je weten waarom bekijk dan het artikel Customer Services: de ‘spin in het web’ van Medicore.

Over Rise Treatment Centre

Rise Treatment Centre is een behandelcentrum voor eetstoornissen die unieke klinische zorg levert door in een rustieke, serene omgeving een evidence- based holistische behandelmethode toe te passen op haar Nederlandse en Internationale cliënten. De kliniek is gevestigd in Alicante, Spanje. Het specialistische, internationale team kijkt samen met de cliënt wat het onderliggende probleem is van de eetstoornis en helpt om de oorzaak aan te pakken zodat de cliënt het leven weer zelf in de hand heeft en boven de eetstoornis kan uitstijgen. Sinds kort hebben ze ook een vestiging geopend in Den Bosch (Nederland) waar zij intakes, ambulante therapie en nazorg leveren aan cliënten met een eetstoornis.

 

Medicore is onderdeel van Tenzinger