Topmenu

PROspero kiest voor Medicore

Deel:

PROspero, specialist in burn-out herstel, heeft gekozen voor MC EPD van Medicore. Jos van Heijster, directeur PROspero vertelt: “We hebben voor Medicore gekozen vanwege de professionele begeleiding van en kennis rondom ons opstart-traject. Daarnaast kunnen we in MC EPD gemakkelijk en efficiënt moeilijke zorgprocessen registreren. Medicore ontzorgt, zodat wij kunnen zorgen.”

Over PROspero

PROspero is een op innovatie gerichte instelling binnen de geestelijke gezondheidszorg. PROspero behandelt cliënten met psychische problemen ten gevolge van een burn-out, zoals somatoforme stoornissen, maar ook comorbide depressieve- en angststoornissen en trekken van persoonlijkheidsproblematiek.

PROspero onderscheidt zich van de reguliere zorg door een individueel op maat gemaakt behandelprogramma aan te bieden in een helende omgeving in Santa Pola (Spanje). In een relatief korte periode van 5 weken wordt er met persoonlijke aandacht intensief gewerkt aan het belangrijkste doel: het herstel van lichamelijk en psychisch functioneren.

logo-prospero

Wilt u weten op welke effecten u bij aanschaf van een EPD mag anticiperen? Download de whitepaper De businesscase van een EPD.Medicore is onderdeel van Tenzinger