Topmenu

Opdidakt kiest voor MC EPD van Medicore

Deel:

Opdidakt heeft de keuze gemaakt voor MC EPD van Medicore, vanwege de gebruiksvriendelijke declaratie-engine voor jeugdhulp en jeugd-GGZ. De integratie van de communicatie- en facturatieberichten voor jeugdhulp is door Medicore goed opgepakt in MC EPD.

Daarnaast heeft Medicore veel ervaring met het dyslexiedossier en een koppeling met het NKD. Deze koppeling met het NKD voorkomt dubbel invoerwerk voor de behandelaar, doordat de gegevens die in MC EPD ingevuld worden ook direct in de database van het NKD terecht komen.

Tevens biedt Medicore een goede rapportagevoorziening voor de vestigingsmanagers en behandelaren. En is op ieder gewenst moment een actueel overzicht van onder handen werk beschikbaar.

Met MC EPD heeft Opdidakt alle zorgstromen in één applicatie. Opdidakt kan in MC EPD zowel dyslexie, jeugd-ggz, jeugdhulp en specialistische-GGZ registreren en factureren. Daarnaast kunnen meerdere zorgorganisaties in MC EPD werken.

Over Opdidakt

Opdidakt doet onderzoek naar leer- en gedragsproblemen en biedt begeleiding op didactisch en sociaal-emotioneel gebied. Doordat Opdidakt alle zorg onder één dak aanbiedt, worden verschillende behandelingen perfect op elkaar afgestemd. Opdidakt heeft 22 vestigingen en ongeveer 250 medewerkers.

logo-opdidakt
Medicore is onderdeel van Tenzinger