Topmenu

Karmenta kiest voor samenwerking met Medicore

Deel:

Onlangs koos Karmenta voor de samenwerking met Medicore

Karmenta is een nieuwe vrouwenkliniek (ZBC) in Brabant. Karmenta is gevestigd in het pand van Medisch Centrum Schijndel, waar ook Cortoclinics en Icone gehuisvest zijn. Alle drie deze partijen zijn -met de ondertekening door Karmenta - opdrachtgever van Medicore.

Liesanne Bouwma is gynaecoloog en de medisch directeur van Karmenta. Liesanne heeft 13 jaar in het Jeroen Bosch Ziekenhuis gewerkt en in verschillende ziekenhuizen en ZBC’s ook gewerkt met vele andere EPD’s. Ze vindt MC EPD het meest gebruiksvriendelijk, wat uiteindelijk de doorslaggevende reden was waarom Karmenta voor Medicore heeft gekozen. Gerard Verheij, van oorsprong ICT-er en nu directeur bedrijfsvoering van Karmenta, heeft zijn licht opgestoken bij de mede-gebruikers in het pand om te informeren met welk EPD zijn collega’s werken. Zo kwamen zij bij Medicore terecht. Gerard was projectmanager bij Lotus en IBM Global Services, dus het is te verwachten dat hij de implementatie van het EPD kritisch en met veel interesse zal volgen.

 

Over Karmenta

Bij een zelfstandig behandelcentrum voor gynaecologische zorg zoals Karmenta, kunnen vrouwen in een vrouwvriendelijke sfeer terecht voor planbare gynaecologische zorg, en dus niet voor oncologie, acute zorg en verloskunde. Het centrum is gespecialiseerd in de volgende behandelingen: overgangsklachten, menstruatieproblemen, anti-conceptie, bekkenbodemklachten en verzakkingen, cosmetische gynaecologie en seksuologie. Doordat er in Medisch Centrum Schijndel twee klasse 1 operatiekamers beschikbaar zijn kunnen er  ook grotere operaties uitgevoerd worden. Dit maakt Karmenta een bijzonder zorginitiatief en een unieke zorginstelling voor Zuid-Nederland.

 

Meer weten over veilig werken met een SAAS EPD? Lees onze whitepaper.Medicore is onderdeel van Tenzinger