Topmenu

Molemann Mental Health live met MC EPD

Deel:

Begin april zijn de medewerkers van Molemann Mental Health gestart met de registratie en facturatie van hun activiteiten in MC EPD. Tijdens Zorg & ICT is de livegang van Molemann feestelijk gevierd. Sesni Bos, informatieadviseur bij Molemann Mental Health vertelt: "De gebruiksvriendelijke registratie en facturatie van jeugdhulp was voor ons een van de redenen om voor Medicore te kiezen. Het iJw-berichtenverkeer in MC EPD werkt heel prettig. We communiceren nu zo veel gemakkelijker met de gemeenten."

Molemann-viert-livegang-mcepd-3

De consultants van Medicore en de projectgroep van Molemann hebben samen hard gewerkt aan de bouw van het dossier en de verdere inrichting van MC EPD. Sesni Bos is erg tevreden over de samenwerking: "De implementatie en inrichting van MC EPD is echt teamwork geweest. Met de enthousiaste inzet van mensen uit diverse geledingen van MoleMann hebben we onder het motto ‘less is more’ een compact en toch compleet dossier gebouwd. Met goede afspraken, een hele strakke planning en veel inzet hebben we dit in 3 maanden voor elkaar gekregen, samen met consultants van Medicore, daar mogen we met z’n allen trots op zijn!"

Onderdeel van de implementatie is een conversie van de patiënten vanuit het oude EPD van Molemann. De dataconversie naar MC EPD zorgt ervoor dat de behandelaren kunnen blijven werken met de historisch geregistreerde patiëntdata. Sesni Bos geeft aan: "De dataconversie is voortvarend opgepakt door de projectleider van Medicore en de conversiespecialisten. Medicore steekt hier veel tijd en moeite in, zodat onze medewerkers alle eerder geregistreerde data ook in MC EPD terug kunnen vinden."

Over Molemann Mental Health

In kleinschalige, huiselijke vestigingen biedt Molemann zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ aan kinderen, volwassenen en ouderen. Het behandelaanbod wordt afgestemd op de hulpvraag en de wensen van de patiënt. Ook familie en andere betrokkenen worden betrokken bij de behandeling van de patiënt. Molemann heeft vestigingen verspreid door Nederland.

Molemann-viert-livegang-mcepd-5

 

 

Molemann-viert-livegang-mcepd-4
Medicore is onderdeel van Tenzinger