Topmenu

Mentaal Beter en Medicore gaan langetermijnovereenkomst aan

Deel:

Mentaal Beter heeft het contract met Medicore voor langere tijd verlengd. De goede prestaties van MC EPD en de prettige onderlinge samenwerking geven Mentaal Beter het vertrouwen de samenwerking langdurig te continueren. Medicore is verheugd dat wij in Mentaal Beter een langdurige partner hebben die een belangrijke speler is in de ambulante GGZ-markt.

De afgelopen jaren heeft Mentaal Beter veel input gegeven voor de bouw van MC EPD 3, het nieuwe Medicore EPD. Medicore verwacht de komende jaren samen met Mentaal Beter verder werken aan de groei en de ontwikkeling van veel nieuwe functionaliteiten, waaronder jeugdhulpverlening met de gemeenten. Metaal Beter is daarnaast met name geïnteresseerd in de ontwikkeling die Medicore inzet om cliënten inzage te geven in het EPD en het maken van online afspraken.

Over Mentaal Beter

Mentaal Beter biedt landelijk ambulante curatieve GGZ voor volwassenen en kinderen/jeugdigen. Bij Mentaal Beter dragen de psychologen en psychiaters dagelijks actief bij aan de ontwikkeling van het behandelaanbod en het stimuleren van innovatie in de zorg. Hiermee wil Mentaal Beter een bijdrage leveren aan de juiste zorg voor de cliënt. Mentaal Beter scoort hoog op klanttevredenheid: 8,5 en behandelresultaat gemeten met ROM.

logo-mentaal-beter
Medicore is onderdeel van Tenzinger