Topmenu

Medicore trotse supporter van PsychoseNet tijdens Socialrun

Deel:

Van 22 tot en met 24 september loopt een team van PsychoseNet de Socialrun, een non-stop estafetteloop voor het goede doel. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die openheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen.

Medicore sponsort het team van PsychoseNet. PsychoseNet.nl is een initiatief van ervaringsdeskundigen, betrokkenen en professionals. Op de website staat nuchtere en hoopvolle informatie over psychose, manie en depressie in de vorm van interviews, animaties, blogs en hersteltips- en tools. PsychoseNet voorziet hiermee in een belangrijke informatiebehoefte rondom psychosegevoeligheid.

Moedig de teams aan

De SocialRun start op 22 september om 12:00 uur aan de Van Weerden Poelmanweg in Soest. Vanuit Utrecht lopen de lopers in een ruime ronde om het IJsselmeer. Gezamenlijk leggen ze een afstand af van 555 kilometer. Op 24 september komen de teams weer aan in Soest. Ze worden hier feestelijk onthaald door alle supporters en natuurlijk ook door Medicore op het Te gek!? festival.

Meer informatie over de Socialrun en het Te Gek!? Festival.

Ondersteun het team van PsychoseNet.

Over Medicore

Medicore verbindt en ontzorgt met het innovatieve en eigenzinnige MC EPD, zodat zorgverleners kunnen doen wat ze het liefste doen: uitstekende en betaalbare zorg geven aan hun cliënten of patiënten.

MC EPD van Medicore is een compleet elektronisch patiëntendossier voor de geestelijke gezondheidszorg, vrijgevestigde GGZ praktijken, ziekenhuiszorg, zintuiglijk gehandicaptenzorg en maatschappelijke opvang. Deze web- en cloudbased totaaloplossing voor medische dossiers, zorgadministratie, zorgplanning en e-health ondersteunt behandelaren, managers en medewerkers optimaal.

Team-psychosenet
Medicore is onderdeel van Tenzinger