Topmenu

Medicore trotse partner van de Socialrun

Deel:

Medicore is de trotse hoofdsponsor van de Socialrun, een non-stop estafetteloop voor het goede doel. Vandaag is het sponsorcontract ondertekend tijdens een feestelijk moment op de Zorg & ICT beurs. Vooraf aan het tekenenmoment liepen 20 enthousiaste Socialrunners een minirun van 5 kilometer.

Frank Bonekamp, initiatiefnemer en directeur van de Socialrun, is erg enthousiast over de samenwerking met Medicore: “De Socialrun heeft als slogan #meedoeniswinnen en als doel #iedereenbewogen, dit proberen we op een nieuwe actieve en samenwerkende manier te doen met ons evenement. Wij herkennen onze manier van werken in de werkwijze en visie van Medicore. Dankzij hun bijdrage maar vooral ook hun inzet zal ons bereik verder groeien.”

Boris Hololtcheff, directeur Medicore, licht toe waarom Medicore hoofdsponsor is geworden van de Socialrun: “Eén op de twee Nederlanders krijgt in zijn nabije omgeving te maken met psychische aandoeningen. Bij Medicore hebben we er dagelijks mee te maken, omdat veel van onze opdrachtgevers in de GGZ werken. Wij tonen onze betrokkenheid door niet alleen de Socialrun een warm hart toe de dragen, maar ook met team mee te lopen. Een team dat bestaat uit medewerkers, opdrachtgevers en cliënten.”

Over de Socialrun

Van 21 tot 23 september 2018 lopen ongeveer 40 team, bestaande uit lopers, fietsers, chauffeurs, koks en masseurs, 555 kilometer in 48 uur met als doel openheid en begrip te stimuleren rondom psychische aandoeningen. De teams laten de door hen gelopen kilometers sponsoren. Deze opbrengsten komen ten goede aan projecten die openheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen. Op zondag 23 september worden de Socialrunners feestelijk onthaald tijdens het Te gek!? Festival. Een gratis toegankelijk festival op het defensieterrein in Soesterberg.

Socialrun minirun

Team Medicore & Friends

Medicore is niet alleen hoofdsponsor van de Socialrun, er loopt ook een sportief Medicore & Friends team mee. Komende maanden stellen de Medicore & Friends teamleden zich via social media voor. Houd daarom onze Facebook en LinkedIn pagina goed in de gaten. Wilt u de teamleden van Medicore sponsoren? Dit kan via de website van de Socialrun.

Ondertekening contract socialrun
Medicore is onderdeel van Tenzinger