Topmenu

Medicore sluit een grandioos jaar af

Deel:

21 Nieuwe opdrachtgevers, een drukbezochte klantendag en een succesvolle introductie van het zorgverlenersportaal mc wellbee waren volgens CFO Björn Simmelink de hoogtepunten van Medicore in het afgelopen jaar. In zijn terugblik op 2017 tijdens het gezamenlijke kerstfeest met zusterbedrijf Cure4 schetste Simmelink hoezeer mc wellbee past in de Medicore-visie: de registratie voor zorgverleners zo makkelijk maken dat ze weer tijd hebben om goede en betaalbare zorg te verlenen.

Ook de verwachtingen voor 2018 zijn uitstekend: verdere stijging van het aantal opdrachtgevers en presentatie van het mc wellbee cliëntenportaal tijdens de Zorg&ICT-beurs in april 2018.

Om de groei van de twee ondernemingen ruimte te geven verhuisde Cure4 onlangs naar een nieuwe locatie in de Campus Werkspoor te Utrecht. Hierdoor heeft Medicore alle ruimte voor verdere groei in het pand aan de Kanaalweg in Utrecht. Het kerstfeest was niet alleen de afsluiting van een succesvol jaar, maar tevens de feestelijke inhuldiging van het nieuwe pand van Cure4.

Medicore-kerstfeest

Medicore lanceert zorgverlenersportaal wellbee

wellbee_today

Met trots presenteren wij wellbee, het nieuwe zorgverlenersportaal van Medicore.

Wellbee is de mobiele, persoonlijke assistent die de dagelijkse werkzaamheden weer leuk maakt. Zorgverleners hebben het al druk genoeg. Wellbee is hoe gezondheidszorg moet zijn… vriendelijk, gemakkelijk en optimistisch.

Registreer alleen wat nodig is met de slimme agenda, signaleringen en taken. Krijg inzicht in de dagelijkse werkzaamheden, werk veilig volgens de laatste privacywetgeving en word coach voor je cliënt/patiënt.

Wilt u meer weten over wellbee? Maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.

Medicore Klantendag een groot succes

Dinsdag 31 oktober waren meer dan 150 opdrachtgevers van Medicore aanwezig op de Medicore Klantendag in de Veerensmederij in Amersfoort. Op een unieke locatie waar vroeger de veren voor de onderstellen van de treinwagons werden gesmeed, werden nu de nieuwste ontwikkelingen van Medicore gepresenteerd. Na een enerverende start volgde een interessante key-note van Menno Lanting en kregen onze opdrachtgevers inzicht in de Medicore ontwikkelagenda voor 2018. Tijdens de breakoutsessies kwamen onze opdrachtgevers en gebruikers meer te weten over de AVG, Qlik BI, jeugdhulp, registratie en facturatie, medisch-specialistische dossiers, de Patient Journey, MDO en groepsregistratie en het GGZ Zelfonderzoek.

Fotocollage-medicore-klantendag

Nieuwe opdrachtgevers

Wij zijn blij met onze nieuwe opdrachtgevers. Dit jaar kozen, Care to Change, Wij zijn BROER!, Centiv, Vincere, Oogzorg Hoogeveeen, Sa4-zorg, Trivers, Prospero, esdégé reigersdaal De Rotonde, De Akker, Haans Kajo, MTSR, Altra Cura, Pento, KneeClinic, Opdidakt, Slaapapneu Service, Burn Inn, De Zegger, B12 Kliniek en Molemann Mental Health voor MC EPD van Medicore.

Nieuwe-opdrachtgevers-2017

Druk bezochte @devilla kennisbijeenkomsten

Medicore organiseerde in 2017 succesvolle kennisbijeenkomsten in Villa Jongerius. De onderwerpen van de bijeenkomsten zijn altijd divers en sluiten nauw aan bij de ontwikkelingen in de zorg. Dit jaar organiseerden we interessante bijeenkomsten over de gegevensuitwisseling tussen zorg- en onderwijsinstellingen, het zelfonderzoek en de governancecode zorg, het gestructureerd opslaan van data voor ZBC's en klinieken, innovatie voor GGZ ondernemers en ondernemen voor ZBC-eigenaren.

Naast de bijeenkomsten in Villa Jongerius organiseerden we dit jaar een e-health congres in het Centraal Ketelhuis. Meer dan 50 zorgprofessionals kwamen bij elkaar om te luisteren naar verschillende interessante sprekers, die plenair of in een break-out sessie vertelden over hun plannen om van e-health een succes te maken.

Ook voor 2018 staan weer interessante kennisbijeenkomsten op de planning. Op 19 april organiseren we een bijeenkomst in Villa Jongerius voor raad van bestuur en directie van GGZ-instellingen over zelfsturing. In maart vindt een nieuwe bijeenkomst Ondernemen in de GGZ plaats. Inmiddels is dit al de vijfde bijeenkomst voor deze doelgroep.

E-health-congres

Medicore-wenst-u-fijne-feestdagen-web
Medicore is onderdeel van Tenzinger