Topmenu

Medicore behaalt Groene Vink voor iJw 2.2

Deel:

Medicore heeft de Groene Vink ontvangen voor het iJw 2.2 berichtenverkeer. Hiermee voldoet het berichtenverkeer vanuit MC EPD voor alle drie de uitvoeringsvarianten ‘Outputgericht’, ‘Inspanningsgericht’ en ‘Taakgericht’, aan de eisen van iStandaarden.

Medicore vindt het niet alleen belangrijk technisch te voldoen aan de vereisten van de Groene Vink. Zorgaanbieders moeten ook goed ondersteund worden in het proces van zorgtoewijzing, zorglevering, zorgadministratie en facturatie. Het iJw berichtenverkeer in MC EPD is daarom samen met opdrachtgevers ontwikkeld. Door regelmatige feedback van opdrachtgevers tijdens het ontwikkelproces van de iJw berichtenmodule, kunnen zorgorganisaties zeer gebruiksvriendelijk berichten versturen en ontvangen in MC EPD.

Bent u benieuwd of uw EPD-leverancier de Groene Vink heeft behaald? Op de website van iStandaarden krijgt u een overzicht van de deelnemers Groene Vink 2018.

De Groene Vink

Zorginstituut Nederland deelt ieder jaar Groene Vinken uit aan softwareleveranciers die ervoor zorgen dat het berichtenverkeer voldoet aan de eisen van iStandaarden. De Groene Vink is geen keurmerk of certificaat, maar geeft wel de zekerheid dat de berichten die binnen het softwaresysteem gegenereerd worden technisch in orde zijn. Softwareleveranciers die werken aan iStandaarden dragen bij aan de kwaliteit van de gezondheidszorg in Nederland.

Groene Vink 2018
Medicore is onderdeel van Tenzinger