Topmenu

Medicore Klantendag een groot succes

Deel:

Afgelopen dinsdag vond de Medicore Klantendag plaats in de Veerensmederij in Amersfoort. Een unieke locatie; waar vroeger de veren voor de onderstellen van de treinwagons werden gesmeed, werden nu de laatste ontwikkelingen van Medicore gepresenteerd. Na een enerverende start met een Boomwhacker workshop, verzorgde Menno Lanting een inspirerende presentatie over innovatie in de zorg. Arriejanne Brouwer, Manager Productmanagement gaf de aanwezige opdrachtgevers inzicht in de Medicore ontwikkelagenda voor 2018.

Medicore-Klantendag-2017-2

Wellbee

Na de pauze was het tijd voor de onthulling van het nieuwe zorgverlenerportaal. Boris Hololtcheff, directeur, en Jeroen Gent, Productmanager, presenteerden wellbee, de persoonlijke zorgassistent. Wellbee maakt de dagelijkse zorgwerkzaamheden weer fun. Met de slimme agenda, signaleringen en taken hoeft de zorgverlener alleen nog maar te registreren wat echt nodig is in wellbee today. wellbee dashboard geeft een begrijpelijk inzicht in de dagelijkse werkzaamheden. wellbee secure maakt veilig werken volgens de laatste privacywetgeving gemakkelijk en wellbee connect maakt digitaal communiceren met collega’s mogelijk. In 2018 komt daar het cliëntenportaal bij, wat ervoor zorgt dat de cliënt nog meer betrokken is bij zijn behandeling.

Breakoutsessies over actuele thema's in de zorg

In verschillende breakoutsessies kwamen onze opdrachtgevers meer te weten over de AVG, Qlik BI, jeugd GGZ, registratie en facturatie, medisch specialistische dossiers, de Patient Journey, MDO en groepsregistratie en het GGZ Zelfonderzoek. Ook was er voldoende ruimte om kennis te maken met de developers van Medicore en om mee te doen aan het mc wellbee usability onderzoek. Er was zelfs een Medicore Escape Room, waar opdrachtgevers konden ervaren hoe hectisch een dag van een support engineer bij Medicore is.

Medicore-Klantendag-2017-1

Na afloop ontvingen we veel positieve reacties over de dag. Opdrachtgevers zijn ontzettend enthousiast over wellbee en vonden het erg leuk om over zo veel verschillende onderwerpen op de hoogte gebracht te worden.

Ook wij kijken met veel plezier terug op de dag, waar al onze collega’s aan onze opdrachtgevers hebben kunnen laten zien hoe zij bijdragen aan het succes van MC EPD en wellbee.

Logo Medicore klantendag

Medicore-Klantendag-2017
Medicore is onderdeel van Tenzinger