Topmenu

Medicore introduceert het wellbee cliëntportaal tijdens Zorg & ICT

Deel:

Tijdens de Zorg & ICT beurs van 17 t/m 19 april in de Jaarbeurs in Utrecht introduceren wij het wellbee cliëntportaal . Op dinsdag en woensdag vertelt Boris Hololtcheff u in een Zorg & ICT theatersessie meer over het wellbee cliëntportaal én het wellbee zorgverlenersportaal. U krijgt tijdens de theatersessie niet alleen een demonstratie van wellbee, Boris Hololtcheff neemt u ook mee langs de beslissingen die wij hebben genomen in de ontwikkeling van wellbee. Kunt u niet bij de theatersessie aanwezig zijn, of is deze al vol? Uiteraard vertellen we ook graag meer over wellbee op onze stand.

Medicore Theatersessie:  Cliënt zoekt coach - strategie voor succesvol cliëntportaal

wellbeeSuccesvolle cliëntportalen vragen om een gedegen strategie. Deze moet altijd bestaan uit de volgende vier punten:

  1. Het faciliteren en stimuleren van een digitale coachingrelatie tussen zorgverlener en cliënt.
  2. Uitzonderlijke aandacht voor user experience.
  3. Een duidelijke visie op enterprise mobility.
  4. Privacy by Design.

Tijdens de ontwikkeling van wellbee hebben experts op het gebied van user experience, enterprise mobility en elektronisch consumentengedrag continu met ons meegedacht over de eerste drie punten. En om te borgen dat de gebruikers van wellbee aan de AVG kunnen voldoen, is tijdens de ontwikkeling het principe van privacy by design toegepast. Hierbij is de nieuwe software gedurende iedere stap kritisch beoordeeld door Medicore met een Privacy Impact Assessment (PIA).

Schrijf u in voor de beurs en de theatersessie

Meld u aan voor een gratis toegangskaart voor de Zorg & ICT beurs en schrijf u direct in voor de Medicore theatersessie. Heeft u zich al ingeschreven voor de Zorg & ICT? Geen probleem, u kunt heel gemakkelijk in uw huidige registratie aangeven dat u één van onze kennissessies wilt bezoeken.

  • Dinsdag 17 april om 14:30 uur in Theater 2
  • Woensdag 18 april om 14:30 uur in Theater 2

Zorg & ICT 2018 registratiebutton

Over wellbee

Het wellbee zorgverlenersportaal is de mobiele, persoonlijke zorgassistent die de dagelijkse werkzaamheden weer leuk maakt. Zorgverleners hebben het al druk genoeg. Wij vinden dat je ze niet moet straffen met uitgebreide softwarepakketten. wellbee is hoe gezondheidszorg moet zijn: vriendelijk, gemakkelijk en optimistisch.

De zorgverlener registreert alleen wat nodig is in de slimme agenda, ontvangt signaleringen en geeft taken aan zichzelf, collega's en cliënten. wellbee geeft inzicht in de dagelijkse werkzaamheden en laat zorgverleners veilig werken volgens de laatste privacywetgeving.

Het wellbee cliëntportaal is ontwikkeld vanuit de filosofie dat cliënten en zorgverleners nauw met elkaar samenwerken rondom de zorg voor de cliënt. De cliënt is de regisseur van zijn zorgproces en de zorgverlener de coach. Nadat de cliënt veilig, via 2-factor authenticatie, heeft ingelogd, worden zijn of haar gegevens vanuit MC EPD inzichtelijk gemaakt. Tevens hebben de cliënt en de zorgverlener de mogelijkheid om veilig met elkaar te communiceren via het wellbee cliëntportaal.

wellbee-Laptop-ipad

Zorg-en-ict-2017-5
Medicore is onderdeel van Tenzinger