Topmenu

Medicore introduceert wellbee cliëntportaal tijdens Zorg & ICT

Deel:

Medicore introduceert, tijdens de Zorg & ICT beurs, het nieuwe wellbee cliëntportaal. Op de Medicore Klantendag van afgelopen najaar was de introductie van het wellbee zorgverlenersportaal. Vandaag, in een volgeboekte Zorg&ICT-theatersessie, presenteert directeur Boris Hololtcheff het bijpassende cliëntportaal.

Zorg verlenen is een een-tweetje tussen de cliënt en zorgverlener. Wellbee van Medicore maakt dit mogelijk. Met het wellbee zorgverlenersportaal en het bijpassende cliëntportaal kunnen zorgverleners naast de face-to-face contactmomenten ook digitaal de coach zijn voor hun cliënt. Zorgverlener en cliënt gebruiken wellbee om de behandeling beter en efficiënter te maken.

Wellbee is taken geven aan cliënten en collega zorgverleners, afspraken maken met de cliënt en zo samen met de cliënt op een ‘blended’ manier werken aan zijn gezondheid. De cliënt heeft inzicht in zijn eigen gezondheid en kan op ieder moment inloggen in zijn eigen portaal om de vooraf afgesproken doelen te bekijken en taken van de zorgverlener uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het online invullen van vragenlijsten of het samen het behandelplan opstellen Heeft de cliënt een vraag, dan kan hij veilig contact opnemen met de zorgverlener. Natuurlijk geeft het wellbee cliëntportaal de cliënt vanaf de start van de behandeling altijd inzicht in zijn eigen dossiergegevens en medicatie.

Goed om te weten: door gebruik te maken van wellbee cliëntportaal haken zorginstellingen tijdig in op de VIPP-subsidieprogramma’s van de het ministerie van VWS en de NVZ. Bovendien is wellbee volledig gebouwd volgens het privacy by design principe van de AVG.

Wellbee cliëntportaal

Wellbee zorgverlenersportaal

introductie-wellbee-clientportaal
Medicore is onderdeel van Tenzinger