Topmenu

Medicore gaat partnerschap aan met ZKN

Deel:

Medicore is een partnerschap aangegaan met Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) door middel van een sponsorovereenkomst. Daarnaast zal Medicore als partner van ZKN een of meerdere cursussen verzorgen voor de leden van ZKN, als onderdeel van de ZKN Academie.

Kenneth Beerthuijzen, manager team ziekenhuiszorg bij Medicore licht de keuze toe: “ZKN streeft naar de hoogste kwaliteit van zorg, met klantvriendelijkheid en klantgerichte processen. Medicore ondersteunt ZKN, omdat we samen willen staan voor kwaliteit en transparantie binnen klinieken. Veel van onze opdrachtgevers zijn in het bezit van het ZKN-keurmerk, omdat kwaliteit voor hen ook een van de speerpunten is.”

Paulette Timmerman, directeur ZKN vertelt: “ZKN richt zich op vier belangrijke thema’s; inzicht in kwaliteit van zorg (tranparantie), meer aandacht voor kwaliteit bij zorginkoop, een gelijk speelveld en ruimte voor nieuwe toetreders. Met Medicore hebben wij een partner die bij deze thema’s past.”

Aansluiten op de kwaliteitseisen van ZBC's en Klinieken

MC EPD van Medicore is continu in ontwikkeling om aan te blijven sluiten bij de steeds hoger wordende kwaliteitseisen van ZBC’s en klinieken. Het Medisch Specialistisch Dossier wordt op maat ingericht, waardoor het de primaire werkprocessen van de kliniek volgt. Hierdoor heeft de specialist meer tijd voor de behandeling van de patiënt. Tevens verzorgt Medicore koppelingen met PROMs en PREM zodat de kwaliteit van de zorg inzichtelijk wordt, zowel voor de kliniek, specialist als voor de zorgverzekeraar bij zorginkoop.

Houd de agenda voor de ZKN Academie in de gaten voor de cursussen van Medicore!

Foto tekenmoment ZKN
Medicore is onderdeel van Tenzinger