Topmenu

Medicore Data Science Days 2019

Deel:

Medicore Data Science Days 2019

Vandaag sloten we de Medicore Data Science Days 2019 af! Vijf van onze opdrachtgevers namen de afgelopen maanden deel aan deze vijfdaagse masterclass. Vandaag deelden ze hun lessons learned, inzichten en uitkomsten van hun projecten en ideeën voor de toekomst.

De onderzoeksvragen van onze klanten waren met name predictievraagstukken, uiteenlopend van financieel administratief tot medisch inhoudelijk. Bijvoorbeeld het vooraf voorspellen van de totale behandeltijd.

Joran Lokkerbol van Trimbos begeleidde de studenten. Zowel zijn doelstelling als die van de masterclass opzich, was om zorginstellingen te helpen hun data zo te gebruiken dat het relevante inzichten oplevert die de zorg kunnen ondersteunen. Gezien de enthousiaste presentaties van de onderzoeken, is dat zeker gelukt!

Joran Lokkerbol Data Science

Joran Lokkerbol

 

In deze vijfdelige masterclass kwamen de afgelopen maanden onderwerpen voorbij zoals machine learning, algoritmes, artificial intelligence, prepareren van data, toepassing van sentimentanalyses en performance aan bod. Ook verzorgden we aan een aantal aanvullende workshops, zoals Legal & Ethics en Deep learning.

Data Science Days 2020
Ook in 2020 gaan we een vergelijkbare masterclass organiseren. De data hiervoor zijn nog niet vastgesteld. Heb je interesse om hieraan deel te nemen met of namens jouw zorgorganisatie?  Neem dan contact op met je accountmanager.

 

Niels Geerts Data Science

Niels Geerts

 

Meer weten over Data Science?
Download dan ook onze whitepaper ‘Data Science in de zorg’ of neem contact op met onze eigen Data Scientist David Tom en Jeroen Sen.

Medicore & Data Science: Empower people
Medicore verzorgde deze vijfdelige masterclass Data Science voor vijf van onze opdrachtgevers. Dat doen we vanuit onze visie ‘Empower people’. Wij vinden dat data voor de zorgsector moet gaat werken. Daarom zijn wij er binnen Medicore actief mee bezig. Onder leiding van Joran Lokkerbol van Trimbos Instituut verkennen we samen met vijf van onze opdrachtgevers hoe je data in kunt inzetten om de effectiviteit van zorg te vergroten.

Deelnemers Data Science Days 2019!

Download de whitepaper over data scienceMedicore is onderdeel van Tenzinger