Topmenu

Medicore aanwezig op Mobile Healthcare

Deel:

Donderdag 23 november is Medicore aanwezig op Mobile Healthcare in het Mediaplaza van de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens het congres introduceren wij mc wellbee, de mobiele, persoonlijke zorgassistent die de dagelijkse werkzaamheden weer leuk maakt.

U heeft op onze stand in de foyer uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken met ons en met mc wellbee. Daarnaast demonstreren we u natuurlijk ook MC EPD, het elektronisch cliëntendossier van Medicore.

Bezoek onze breakout-sessie

Om 14:15 uur, in zaal 7, vertelt Boris Hololtcheff, directeur Medicore, u meer over enterprise mobility: lichter en dichter bij je cliënt. Hololtcheff introduceert hier mc wellbee en vertelt hoe mc wellbee aansluit bij enterprise mobility. Kunt u deze breakout-sessie niet bezoeken? Kom dan langs op onze stand.

Over mc wellbee

Zorgverleners hebben het al druk genoeg. Wij vinden dat je ze niet moet straffen met ingewikkelde software. mc wellbee is hoe gezondheidszorg moet zijn… vriendelijk, gemakkelijk en optimistisch.
Registreer alleen wat nodig is met de slimme agenda, signaleringen en taken. Krijg inzicht in de dagelijkse werkzaamheden, werk veilig volgens de laatste privacywetgeving en word coach voor je cliënt en patiënt.

logo_mc-wellbee

logo-mobile-healthcare
Medicore is onderdeel van Tenzinger