Topmenu

Maarsingh & van Steijn kiest voor Medicore

Deel:

Maarsingh & van Steijn heeft onlangs gekozen voor Medicore. Irma van Steijn, eigenaar, gz-psycholoog en seksuoloog bij Maarsingh & van Steijn, vertelt over de keuze: “We kijken uit naar de samenwerking met Medicore. Binnen ons werkveld, van basis tot specialistische GGZ en daarnaast een veelheid aan diverse commerciële trajecten, heeft Medicore veel ervaring. Medicore focust zich al elf jaar op de specialistische GGZ en dat konden we niet declareren in ons oude EPD. Hiervoor gebruikten we een ander systeem, erg onhandig door alle extra handelingen. Medicore biedt de mogelijkheid om verzekerde zorg, onverzekerde zorg én de diensten die wij verlenen aan organisaties te registreren en factureren binnen MC EPD. Wat ik daarnaast prettig vind, is dat Medicore een grote customer support afdeling heeft, die een snelle oplossing kan bieden bij vragen.”

Met Medicore heeft Maarsingh & van Steijn gekozen voor een toekomstgerichte EPD-leverancier die vooroploopt in de ontwikkeling van gebruikersvriendelijke registratie en facturatie van zorg. Medicore houdt de wijzigingen in wet- en regelgeving nauwgezet in de gaten en zorgt voor een tijdige implementatie hiervan in MC EPD.

Over Maarsingh en van Steijn

Maarsingh en van Steijn is een bedrijf in de binnenstad van Leeuwarden. Zij heeft een grote diversiteit aan psychologen en andere specialisten. Missie van het bedrijf is mensen laten floreren, dus echt een flinke stap verder dan genezen. Florerende mensen zijn immers gezonder, productiever en gelukkiger en hier blijken we veel meer invloed op te hebben dan vaak gedacht wordt. Wat Maarsingh &van Steijn kenmerkt is de combinatie tussen een hoge deskundigheid met vergaande innovaties waarbij gebruikt wordt gemaakt van kennis en kunde van mensen juist buiten het werkveld van de psychologie: techneuten, gamedesigners en ontwerpers. Zo is Maarsingh & van Steijn vorig jaar winnaar geworden van de grootste innovatieprijs van Nederland: The Computable Awards.

logo-maarsingh-en-van-steijn

Wilt u weten op welke effecten u bij aanschaf van een EPD mag anticiperen? Download de whitepaper De businesscase van een EPD.