Topmenu

Lancering wellbee tijdens Mobile Healthcare

Deel:

Tijdens Mobile Healthcare heeft Medicore met trots wellbee gepresenteerd. Wellbee is het nieuwe zorgverlenersportaal van Medicore.

Met 1000 aanmeldingen was Mobile Healthcare uitverkocht. Bestuurders, directieleden, managers en projectleiders van zorgorganisaties volgenden tijdens het congres interessante sessies over de mogelijkheden van mHealth: zorgdiensten en zorginformatie via een mobiel apparaat. Bezoekers hoorden van experts de kansen van mobile in de zorg en kregen inzicht in de talrijke nieuwe ontwikkelingen en oplossingen.

Wellbee is de nieuwe ontwikkeling van Medicore op het gebied van mHealth. Wellbee is de mobiele, persoonlijke zorgassistent die de dagelijkse werkzaamheden weer leuk maakt. Wellbee is hoe gezondheidszorg moet zijn… vriendelijk, gemakkelijk en optimistisch. Registreer alleen wat nodig is met de slimme agenda, signaleringen en taken. Krijg inzicht in de dagelijkse werkzaamheden, werk veilig volgens de laatste privacywetgeving en word coach voor je cliënt en patiënt.

Niet alleen op de Medicore stand in de foyer konden bezoekers kennismaken met wellbee. Tijdens de druk bezochte breakoutsessie presenteerde Boris Hololtcheff, directeur Medicore, de nieuwe software. De bezoekers herkenden in wellbee de ideale oplossing voor de registratiedruk, decentralisatie en privacyvraagstukken.

Wilt u meer weten over wellbee? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.

Mobile Healthcare 2017
Medicore is onderdeel van Tenzinger