Topmenu

Klaver Klinieken kiest voor Medicore

Deel:

Onlangs koos Klaver Klinieken voor de samenwerking met Medicore

Vorige week weer een feestelijk moment in de Medicore-Hub: Klaver Klinieken tekende voor de samenwerking. Klaver Klinieken koos voor Medicore vanwege een aantal zaken, waaronder de snelle implementatie, het feit dat Medicore bij alle andere mede-gebruikers in het pand naar volle tevredenheid functioneert en dat het EPD prettig en intuïtief werkt. Daarnaast was de makkelijke en snelle registratie van de behandelingen in MC EPD een reden om te kiezen voor Medicore.

Klaver Klinieken hecht er grote waarde aan dat de patiënt onderdeel uitmaakt van het behandelteam. Daarom was ook het wellbee cliëntportaal ook een belangrijke reden om te kiezen voor Medicore.

We zijn blij met de samenwerking!

Esther Bodde en Roel Fresow van Klaverklinieken en Ben van Harten van Medicore

Over Klaver Klinieken

Na jarenlang in diverse ziekenhuizen en instellingen te hebben samengewerkt, heeft een team van gepassioneerde zorgprofessionals hun gedeelde ambities gebundeld: samen zijn zij Klaver Klinieken gestart. Klaver Klinieken biedt diverse plastische chirurgie behandelingen aan, waarbij de huidige beperkingen in de zorg die men elders vaak ervaart zoals wachtlijsten, personeelsgebrek, budgetteringen etc. worden vermeden. Men kiest dus bewust voor de maximaal haalbare kwaliteit van zorg tegen een eerlijke prijs. En dat zonder beperkingen.
Op 1 mei openen de deuren van Klaver Klinieken in Medisch Centrum Schijndel (N.Br.). Meer informatie vindt u op hun website.

 

Meer weten over veilig werken met een SAAS EPD? Lees onze whitepaper.Medicore is een oplossing van Tenzinger