Topmenu

Klantfocussessie Opname en verblijf

Deel:

Medicore vindt het belangrijk dat MC EPD en wellbee goed aansluiten bij de behoeftes van de gebruikers van de software. Daarom organiseren we regelmatig klantfocussessies, waarin onze opdrachtgevers mee kunnen denken bij de doorontwikkeling van onze software. Tijdens deze sessies bespreken we of onze idee├źn voor doorontwikkeling en verbetering goed aansluiten bij de werkprocessen van de zorgorganisaties.

Gisteren vond de klantfocussessie Opname en verblijf plaats, waarin we de huidige ervaringen met de opname en verblijf module bespraken en verbeterpunten in kaart brachten. Er is met de deelnemers stilgestaan bij de gebruikersbehoefte voor de dagelijkse registratie van opname en verblijf. Tijdens de brainstorm kwam naar voren dat bijvoorbeeld een sociotherapeut een heel andere informatiebehoefte heeft dan een planner. In de doorontwikkeling van de module houden we hier rekening mee.

Samen met onze opdrachtgevers hebben we verschillende schermontwerpenschetsen gemaakt. Op basis van deze schetsen gaan wij aan de slag om de software te verbeteren. Door onze opdrachtgevers regelmatig uit te nodigen voor klantfocussessies, sluit nieuwe software goed aan op de zorgprocessen en informatiebehoefte van onze opdrachtgevers.

Klantfocussessie-Opname-verblijf
Medicore is onderdeel van Tenzinger