Topmenu

Een goed bezochte kennissessie VIPP GGZ

Deel:

Medicore-HUB over VIPP GGZ

Met een hoge opkomst en een goed gevulde zaal, ontving Medicore afgelopen dinsdag haar klanten in de Medicore-HUB. Thema van deze bijeenkomst was de subsidieregeling VIPP GGZ.

Na een welkom door Marieke Dunning, VIPP- programmamanager van Medicore, gaf Tamara Moll van het landelijk programmateam VIPP GGZ, een toelichting op de VIPP-regeling, waarbij de modules A, B en C werden behandeld.

Vervolgens presenteerde de gebruikersvereniging zich aan de aanwezigen. In het VIPP programma wordt immers tevens een subsidie verstrekt aan gebruikersverenigingen voor de benodigde software aanpassingen.

Daarna gaf Margo van Houtum, Product Owner wellbee cliëntportaal van Medicore een toelichting op de werkwijze van de productontwikkeling en functionaliteiten van het cliëntportaal. Tijdens een live verbinding met het cliëntportaal (via de 2-stapsverificatie) liet ze een aantal stappen zien; waaronder overzichtsverslagen, documenten, taken en medicatie. Zo werd per module duidelijk welke stappen hierin door Medicore worden aangeboden.

Module B werd gepresenteerd door Marianne Knoop-Pathuis Baarda van Medicore, bijgestaan door Yuri Reeder van FarMedvisie. Module B heeft betrekking op medicatiegebruik door cliënten. Medicore heeft hierin al ervaring opgedaan met de ziekenhuiszorg. Deze ervaring wordt toegepast voor de GGZ.
Arriejanne Brouwer, manager product management bij Medicore, lichtte toe wat Medicore aanbiedt binnen VIPP-module C. Afsluitend was er zoals altijd gelegenheid tot netwerken en het stellen van vragen.

Medicore HUB

In de HUB organiseren we allerlei activiteiten. Kennisbijeenkomsten, focusgroepen, expert-sessies, demonstraties en trainingen. Er wordt ook vergaderd, gecreeërd en onderzoek gedaan.

De HUB is tevens een ruimte voor onze opdrachtgevers. Zo gebruiken we de ruimte bijvoorbeeld voor gebruikerstrainingen en implementatiedagen. Wees welkom in de Medicore HUB! Hou onze website in de gaten voor de aankondiging van nieuwe kennisbijeenkomsten.

Download het artikel over het wellbee-cliëntportaal uit het EPD-magazineDownload de whitepaper over VIPP-GGZ

Medicore is onderdeel van Tenzinger