Topmenu

Medicore trotse hoofdsponsor van de Socialrun

Deel:

Medicore trotse hoofdsponsor van de Socialrun

Medicore is dit jaar weer trotse hoofdsponsor van de Socialrun. Wij sponsoren de Socialrun omdat wij graag bijdragen aan het creëeren van meer openheid rondom psychische aandoeningen. Vrijdag 20 september gaat de jaarlijkste estafetteloop van 555 kilometer weer van start.

Over de Socialrun

Stichting Socialrun wil letterlijk en figuurlijk de beweging zijn die openheid over psychische aandoeningen en sociale acceptatie van mensen met een psychische kwetsbaarheid stimuleert. De jaarlijkse Socialrun is de hoofdactiviteit. Met deze estafetteloop van 555 kilometer rondom het IJsselmeer vraagt de Socialrun openheid over psychische aandoeningen.

Medicore als hoofdsponsor

Medicore is voor de tweede keer hoofdsponsor van de Socialrun. We willen graag een bijdrage leveren aan het creëeren van meer openheid en het doorbreken van taboes rondom psychische problemen. We hopen met onze sponsoring de organisatoren van de Socialrun te helpen het evenement te laten groeien en steeds professioneler op te zetten. Ook kan de Socialrun door de bijdrage van Medicore vaker andere, kleinschalige evenementen organiseren die aandacht vragen voor openheid rondom psychische aandoeningen.

Boris Hololtcheff, directeur Medicore, licht onze keuze voor de Socialrun toe: “Eén op de twee Nederlanders krijgt in zijn omgeving te maken met psychische aandoeningen. Veel van onze opdrachtgevers werken in de GGZ. Als EPD-leverancier zijn we dagelijks betrokken bij deze organisaties en hun cliënten. Hierdoor zijn we ons er ook van bewust dat openheid nog niet vanzelfsprekend is, maar wel heel belangrijk. Wij tonen onze betrokkenheid door niet alleen de Socialrun te steunen maar ook met een team mee te lopen. Daarnaast organiseren we als hoofdsponsor leuke activiteiten voor de deelnemers aan de Socialrun, zoals een traningsdag op Papendal. Tijdens de Socialrun zelf hebben we een aantal leuke verrassingen gepland voor de deelnemers.”

Zo helpt u de Socialrun een stapje verder

Wilt u ook een bijdrage leveren aan dit prachtige doel? U kunt de Socialrun sponsoren door kilometers te adopteren. 1 km = 5 euro. Ga naar Team Medicore & Friends om kilometers te adopteren en een bericht voor ons team achter te laten.

Projecten van de Socialrun

Met het opgehaalde sponsorgeld subsidieert de Socialrun diverse initiatieven die openheid rondom psychische aandoeningen bevorderen en de heersende taboes doorbreken. Hierbij kunt u denken aan theater- en filmproducties, lesprogramma’s voor scholen, themabijeenkomsten en workshops. Van het opgehaalde sponsorbedrag gaat 100% naar deze projecten.

Volg team Medicore & Friends

Volg online het laatste nieuws van team Medicore & Friends via Facebook, Twitter en LinkedIn. Bekijk de foto's op Instagram of via #socialrunmedicore en #medicoresocialrun.

Het startschot van de Socialrun 2019 wordt op vrijdagochtend 20 september om 11:00 uur gegeven op Vliegbasis Soesterberg. Alle teams finishen daar zondag 22 september bij het TeGek?! Festival. U bent van harte welkom in Soesterberg of langs de route.

Medicore is onderdeel van Tenzinger