Topmenu

Een succesvol 2018, de highlights

Deel:

Medicore kijkt terug op een geweldig jaar. In deze nieuwsbrief willen we u graag meenemen in onze terugblik op 2018. We zetten de highlights voor u op een rij.

Nieuwe opdrachtgevers

Dit jaar hebben we ruim 62 nieuwe opdrachtgevers mogen toevoegen aan de Medicorefamilie. Zij kozen voor MC EPD vanwege gebruiksvriendelijkheid, de aansluiting op de actuele wet- en regelgeving en de innovatieve ontwikkeling van het product.

Samenwerking

Met en voor onze opdrachtgevers hebben we MC EPD verder kunnen uitbreiden met onder andere een opnamemodule, behandelrelatie, de bestedingsmonitor en gelijktijdig lezen en schrijven in het dossier. In samenwerking met onze nieuwe opdrachtgever De Rading ontwikkelde we diverse mooie functionaliteiten voor de jeugd- en pleegzorg, zoals een pleegzorgmonitor.

De lancering van het wellbee patiëntportaal was een van de hoogtepunten op de drukbezochte Zorg&ICT beurs die dit voorjaar plaatsvond in Utrecht. Met het clientportaal kunnen onze opdrachtgevers voldoen aan de vereisten van het VIPP programma. Inmiddels hebben er al drie gelaagd  VIPP audits plaatsgevonden.

Socialrun

Dit jaar verbond Medicore zich aan de Socialrun als hoofdsponsor en partner, om bij te dragen aan openheid rondom psychische aandoeningen.  Daar bleef het niet bij, er moet natuurlijk ook zelf meegerend worden. Een team van 25 medewerkers doorstond weer en wind en zamelde een mooi bedrag in voor de projecten van Stichting Socialrun.

Medicore Experience Center

Ook werd er dit jaar gebouwd. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het ‘Medicore Experience Center’. Een ruimte speciaal ontwikkeld voor co creatie met onze opdrachtgevers. In januari wordt het Experience Center geopend.

15 jaar Medicore

In 2019 bestaat Medicore 15 jaar. Wij kijken er naar uit om er met onze opdrachtgevers een feestelijk 2019 van te maken waarbij we samen verder bouwen aan innovatieve en eigenzinnige software, zodat zorgverleners kunnen doen wat ze het liefste doen: uitstekende en betaalbare zorg geven aan hun cliënten.