Topmenu

De Rading Jeugd- & Opvoedhulp kiest voor Medicore

Deel:

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op de Zorg & ICT-beurs in de Jaarbeurs te Utrecht op woensdag 18 april is bekend gemaakt dat De Rading Jeugd- & Opvoedhulp heeft gekozen voor MC EPD van Medicore. “Het gebruikersgemak, de prijs-kwaliteit, het eenvoudig rapporten kunnen genereren én de plezierige gesprekken waren voor ons doorslaggevend om voor het ECD van Medicore te kiezen”, aldus Michel Veenstra, Hoofd ICT De Rading.

Tekenmoment-De-Rading-2

Met Medicore heeft De Rading gekozen voor een toekomstgerichte ECD-leverancier die vooroploopt in de ontwikkeling van cloudbased en gebruikersvriendelijke registratie en facturatie van jeugdhulp. Medicore zorgt voor een tijdige implementatie van de wet- en regelgeving en is goed voorbereid op de AVG. De Rading gaat tevens gebruikmaken van het wellbee zorgverleners- en cliëntportaal. Hiermee wordt een grote stap gezet in het verlagen van de registratiedruk.

De forse investering van Medicore in de implementatie van de jeugdwet loont: Met de keus van De Rading voor Medicore wordt duidelijk dat MC EPD en wellbee een succesvol alternatief zijn in de markt voor jeugdzorg.

Over De Rading Jeugd- & Opvoedhulp

De Rading verleent gespecialiseerde jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen waar complexe problemen rondom opvoeden en opgroeien spelen. Omdat geen gezin hetzelfde is, zoeken de professionals van De Rading samen met het gezin naar een oplossing op maat. Dit gebeurt via de hulpvormen pleegzorg, meidenhulp, diagnostiek en behandeling, zelfstandigheidstraining én via onder andere de expertises hechting, seksualiteit & seksueel misbruik.

Tekenmoment-De-Rading
Medicore is onderdeel van Tenzinger