Topmenu

Mutsaersstichting kiest voor Medicore

Deel:

Een uitgebreid selectietraject werd vandaag bekrachtigd met een handtekening: Mutsaersstichting heeft gekozen voor MC EPD van Medicore.  Dit is het startpunt van een bestendige lange termijn relatie en samenwerking. Met Medicore kiest Mutsaersstichting voor een toekomstgerichte ECD-leverancier die vooroploopt in de ontwikkeling van cloudbased en gebruikersvriendelijke registratie en facturatie van jeugdhulp.  Ook zal Mutsaersstichting gaan werken met het Wellbee zorgverleners- en cliëntportaal. Hiermee wordt onder andere een grote stap gezet in het verlagen van de registratiedruk.

Over Mutsaersstichting

Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening en GGZ en welzijn en onderwijs. Vanuit diverse locaties in Noord- en Midden-Limburg biedt de Mutsaersstichting geïndiceerde jeugdhulpverlening en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en hun kinderen.

Geïnteresseerd in hoe Medicore de jeugdzorg binnen uw organisatie kan ondersteunen? Bekijk de video over het implementatietraject bij De Rading.

Meer weten over registreren en factureren van jeugdhulp? Lees onze whitepaper.Medicore is onderdeel van Tenzinger