Topmenu

De Dutch Health Week zit erop

Deel:

De Dutch Health Week zit erop

De week van 18 tot en met 21 mei 2021 stond in het teken van de Dutch Health Week. Tijdens dit grootste online evenement in de zorgsector stond het thema 'Let's improve health together' centraal. Als platina sponsor was Tenzinger volop aanwezig.

In één week werden alle ontwikkelingen in de gezondheidszorg gedeeld. Tenzinger verzorgde een vijftal webinars over diverse onderwerpen en collega's gingen (online) in gesprek met professionals in de zorg. Daarnaast sloot Joran Lokkerbol van het Trimbos Instituut aan bij een plenaire rondetafel sessie om te praten over AI. Heb je een sessie gemist of wil je deze terugkijken? Onderstaand vind je alle webinars die wij hebben verzorgd.

 

Webinar | De Ideale Zorgorganisatie: Bestuurders met lef zijn aan zet! 

Door: Itske Lindhout – Manager Strategic Consultancy & Programmamanger bij Tenzinger

Zorgorganisaties staan voor enorme uitdagingen, die ze alleen aan kunnen als ze gezond en in balans zijn. Tenzinger heeft een visie en concept ontwikkeld waarmee jouw organisatie integraal gediagnostiseerd en in balans gebracht kan worden: De Ideale Zorgorganisatie (IZO).

Kijk het webinar terug

 

Webinar | Regeldruk binnen de langdurige zorg

Door: Heike Brandes – Product Manager bij Tenzinger

Al jaren gaat de zorg gebukt onder zware regeldruk. Zorgmedewerkers brengen in verhouding veel tijd door achter de computer, tijd die we veel liever besteed zien aan cliënten en patiënten. Wat zijn nu eigenlijk de oorzaken van regeldruk? Welke oplossingen zijn er al voorhanden en wat is het effect van de maatregelen die tot nu toe zijn genomen?

Kijk het webinar terug

 

Webinar | Trends en ontwikkelingen in de zorgmarkt

Door: Quintijn Aman – Business Consultant bij Tenzinger

Binnen de zorgmarkten waar Tenzinger actief in is GGZ, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg en Ouderenzorg, zien we verschillende trends en ontwikkelingen. Deze trends en ontwikkelingen hebben we onderverdeeld in verschillende thema’s, denk aan: digitalisering, vergrijzing en samenwerking.

Kijk het webinar terug

 

Webinar | Positieve Gezondheid in de praktijk

Door: Arriejanne Brouwer, Manager Productmanagement bij Tenzinger en Machteld Huber, arts/onderzoeker en oprichter bij IPH

In Positieve Gezondheid staat een betekenisvol leven centraal. Daarom wordt mensen gevraagd wat zij zélf het liefst willen veranderen. De grondlegger van deze filosofie, Machteld Huber, ging in gesprek met Arriejanne Brouwer. Want hoe breng je zo’n filosofie nu in de praktijk en hoe kijken we als softwareleverancier hier tegenaan?

Kijk het webinar terug

 

Webinar | Ben jij klaar om een stap in de toekomst te zetten?

Door: David Tom, Directeur 6Gorilla’s by Tenzinger & Siep Kosse, Directeur Marketing bij Tenzinger

In deze sessie nemen David Tom en Siep Kosse je mee in de wereld Data Science. Zijn dat robots die in de behandelkamer helpen, of toch niet? Aan de hand van machine learning en de beschikbare data laten we de ontelbare mogelijkheden zien om zorgprocessen te optimaliseren.

Kijk het webinar terug

 

Ronde tafel sessie | Hoe draagt AI bij aan een betere zorg?

AI is overal om ons heen. Maar hoe zit het met AI in de zorg? Hoe zetten zorgorganisaties AI in? Wat zijn toepassingen voor mijn organisatie of vakgebied? Joran Lokkerbol, Data Scientist en docent van onze Datascience Masterclasses, gaat live in gesprek met de volgende professionals:

Frederieke Jacobs (Smart Health), Joost Morssinkhof (Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis (ETZ)), Margot de Waal- Verheijen CMIO (Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis (ETZ)), Philip Van De Poel (Dutch Health Hub), Pieter Jeekel (Nederlandse AI Coalitie), Sabine Uitslag.

Kijk de sessie terug

 

Medicore is een oplossing van Tenzinger