Topmenu

CortoClinics kiest voor Medicore

Deel:

CortoClinics heeft deze zomer de keuze gemaakt voor MC EPD van Medicore. Adriaan Jongepier, Chief Operations Officer van CortoClinics vertelt: "We hebben systemen van meerdere aanbieders onderzocht en enkele testtrajecten doorlopen. Onze keuze is op Medicore gevallen vanwege de eenvoud en de flexibiliteit. Verder viel ons in het voortraject al de heel directe en prettige support-afdeling op."

Inmiddels werken de artsen en medewerkers al enkele weken met MC EPD. "Het systeem heeft de belofte van 'eenvoudig werken' waargemaakt. Het invoeren werkt heel gemakkelijk. Mocht je toch een vergissing maken, dan los je dit snel zelf op of met hulp van de afdeling support."

Met Medicore heeft CortoClinics gekozen voor een toekomstgerichte EPD-leverancier die vooroploopt in de ontwikkeling van cloudbased en gebruikersvriendelijke registratie en facturatie van orthopedische zorg. Medicore is goed op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving en zorgt voor een tijdige implementatie hiervan.

Over CortoClinics

CortoClinics is het nieuwe Zelfstandig Behandelcentrum (ZBC) in Schijndel van orthopedisch chirurg Dr. Nanne Kort. Bij CortoClinics staan cliënten met heup-en knieslijtage centraal in een op maat gesneden zorgpad met diagnose, advies, behandeling en ondersteuning. Een belangrijke pijler in het gepersonaliseerde zorgpad is dat cliënt en orthopeed samen beslissen welke zorg er op welk moment gegeven wordt. Samen met CortoClinics zetten cliënten zo een volgende stap in hun leven, op weg naar nog te verwezenlijken dromen. Persoonlijke aandacht staat bovendien centraal in dit nieuwe ZBC: voor de operatie duidelijke informatie, bij vertrek een bos bloemen en ook voor de partners is er alle aandacht en ruimte bij CortoClinics.

logo-cortoclinics

Wilt u weten op welke effecten u bij aanschaf van een EPD mag anticiperen? Download de whitepaper De businesscase van een EPD.