Topmenu

Connection SGGZ verslavingszorg kiest voor Medicore

Deel:

Connection SGGZ heeft onlangs gekozen voor Medicore. Dit was geen moeilijke keuze, want Medicore is jarenlang marktleider in de verslavingszorg. Hjalmar van Winkel, oprichter van Connection SGGZ verslavingszorg, vertelt:

“Medicore beschikt over de ervaring en de best practices om het EPD naadloos te laten aansluiten op de dagelijks praktijk van de verslavingskliniek. Met de slimme planningsoplossingen wordt ons behandelprogramma optimaal ingericht”.

Vliegende start

Omdat Medicore veel ervaring heeft in de verslavingszorg, konden de consultants bovendien ondersteunen bij de opstart van de zorginstelling.

“Doordat Medicore heel veel ervaring heeft met de verslavingszorg, hebben zij ons uitgebreid geadviseerd op het gebied van wet-en-regelgeving, zorgplanning en facturatie. Met hun pragmatische insteek, hebben ze geholpen onze behandelvisie te vertalen naar de zorgpraktijk”.

Over Connection SGGZ

Connection SGGZ is een GGZ-instelling gespecialiseerd in het behandelen van verslaving en de onderliggende problematiek. Het behandelaanbod is gericht op mensen boven de 18 jaar en bestaat uit een ambulante behandeling of een klinische behandeling.

Hjalmar van Winkel, oprichter van Connection SGGZ, vertelt: "Bij Connection SGGZ zorgen wij ervoor dat mensen met een verslaving weer in hun kracht komen te staan"

Connection SGGZ opent 3 december haar deuren.

Medicore is onderdeel van Tenzinger.com B.V.