Topmenu

Cirya selecteert MC EPD van Medicore

Deel:

Cirya GGZ B.V heeft na een uitvoerig selectietraject onlangs gekozen voor het volledige webbased MC EPD van Medicore.

De keuze voor Medicore als EPD-leverancier is onder andere gemaakt vanwege de eenvoudige en gebruiksvriendelijke registratie- en verslagleggingsmogelijkheden, de focus vanuit Medicore op tijdige oplevering van wettelijke wijzigingen en de stabiliteit van MC EPD 3 als product.

"We waren vooral erg blij met de deskundige en pragmatische inzet van het Medicore projectteam."

Daarnaast gaf de mogelijkheid tot het integreren van managementrapportages, de mogelijkheid om MC EPD als instelling zelf te beheren en de reputatie van Medicore als solide leverancier met vele GGZ-instellingen als klant voor Cirya de doorslag.

Implementatie

Inmiddels heeft Cirya MC EPD in gebruik genomen en zijn alle dagelijkse processen over naar het nieuwe systeem. "Het implementatietraject is snel en goed verlopen. We waren vooral erg blij met de deskundige en pragmatische inzet van het Medicore projectteam", aldus Anita van der Molen (officemanager). Ook financieel manager Dick van Hilten geeft aan tevreden te zijn over de implementatie en ingebruikname. "Onze medewerkers hebben veel minder vragen gesteld dan verwacht. MC EPD werkt intuïtief en is gebruiksvriendelijk".

In de komende weken gaan Medicore en Cirya gezamenlijk verder werken aan optimalisatie van MC EPD door ook de registratie van Jeugdhulp en Wmo in MC EPD te implementeren.

Over Cirya GGZ

Cirya is vanuit verschillende vestigingen in de regio Zuidwest-Nederland actief. Door kleinschaligheid is Cirya in staat om de cliënt centraal te stellen, korte communicatielijnen aan te houden en flexibel in te spelen op diverse hulpvragen. Hierdoor kent zij geen wachttijden en kunnen cliënten binnen korte tijd bij Cirya terecht.

Cirya richt zich op het bevorderen van participatie in de maatschappij. Behandelingen zijn gericht op zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid. Een multidisciplinair team van specialisten werkt samen om de psychische problemen van haar cliënten te diagnosticeren en te behandelen.

logo-cirya
Medicore is onderdeel van Tenzinger