Topmenu

Capri Hartrevalidatie kiest voor Medicore

Deel:

Vandaag tekende Capri Hartrevalidatie voor de samenwerking met Medicore

Capri Hartrevalidatie kiest voor Medicore

Vandaag tekende Capri Hartrevalidatie voor MC EPD en het wellbee zorgverleners- en cliëntportaal van Medicore. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking. Ben je benieuwd waarom Capri koos voor Medicore? De highlights lees je hier.

Patient Journey

Capri vindt het belangrijk dat de patiënten betrokken zijn bij de organisatie en heeft een actieve cliëntenraad.  Daarom zullen ook vertegenwoordigers van de cliëntenraad meewerken aan de ‘patient journey’ die Medicore samen met Capri gaat opstellen als start van het implementatietraject. Heel waardevol, want een Patiënt Journey is namelijk een beschrijving van het zorgproces vanuit het perspectief van de patiënt. Wij kijken er naar uit om dit samen in kaart te brengen!

Wellbee patiëntportaal

Het wellbee patiëntportaal was ook een doorslaggevende factor bij de keuze voor Medicore. Met wellbee ziet Capri vele mogelijkheden om de patiënt actief te betrekken in het zorgproces door onder andere vragenlijsten, instructievideo’s en chat/berichtenfunctie in te zetten. Ook neemt Capri deel aan het VIPP-programma en met wellbee wordt hier op aangesloten.

Flexibele agendavoering, óók voor groepen

Groepsbehandelingen vormen een belangrijk onderdeel van het hartrevalidatieprogramma van Capri. Het was daarom belangrijk dat het nieuwe EPD hier goed op ingericht is. MC EPD biedt specifieke groepsfunctionaliteiten die aansluiten bij de wensen van Capri.

 

Niek Baart, directeur Capri Hartrevalidatie en Boris Hololtcheff, directeur Medicore

Over Capri Hartrevalidatie

Capri Hartrevalidatie is al ruim 40 jaar een centrum voor poliklinische hartrevalidatie in de regio’s Rotterdam en Den Haag. Van oudsher is de kerntaak: ondersteunen, bevorderen en stimuleren van cardiologische preventie en revalidatie. Capri onderscheidt zich van de andere instituten die hartrevalidatie aanbieden door:

  • Het revalidatieproces buiten de muren van het ziekenhuis aan te bieden om zo een niet medische sfeer te creëren.
  • Het aanbod van de behandeling op het psychosociale vlak en de opgebouwde expertise daarin.
  • Een kenniscentrum te bieden waarin ze kennis verzamelen, genereren, bewaren en delen. De zorg die Capri biedt is nauw gelieerd aan de specialismen Revalidatiegeneeskunde en Cardiologie.

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten over de Patient Journey? Lees onze whitepaper.Medicore is onderdeel van Tenzinger