Topmenu

BigMove tekent bij voor 3 jaar

Deel:

BigMove tekent bij voor 3 jaar

BigMove heeft de licentieovereenkomst verlengd met 3 jaar. Al sinds 2011 gebruikt BigMove het MC EPD. Dat Medicore altijd op zoek is naar verbeteringen en het MC EPD continu wordt doorontwikkeld, was voor BigMove doorslaggevend om ook voor de komende jaren voor Medicore te kiezen.

Stefan van den Oever, directeur BigMove, licht deze keuze toe: “De ontwikkeling van het wellbee zorgverleners- en cliëntportaal sluit aan bij de visie van BigMove, namelijk dat een cliënt sámen met de behandelaar werkt aan zijn herstel. De integratie van e-health in het wellbee zorgverleners- en cliëntportaal is daarom ook een zeer interessante beweging. Wellbee maakt het voor zorgverleners nog makkelijker om samen te werken met een cliënt en geeft de cliënt meer regie op zijn of haar eigen gezondheid.”

Wij zijn blij dat BigMove tevreden is over onze dienstverlening en weer heeft bijgetekend. We kijken uit naar het voortzetten van onze prettige samenwerking. Op naar een 10-jarig jubileum!

Over BigMove
BigMove  is een GGZ-programma voor volwassen met meervoudige gezondheidsproblemen. De aanpak van BigMove is een combinatie van individuele sessies en groepsbijeenkomsten. Cliënten werken samen met een multidisciplinair team 6 maanden aan hun herstel. BigMove heeft meerdere locaties in Nederland.

BigMove tekent bij

Vanuit het hoofdkantoor in het Beatrix Gebouw in Utrecht tekenden BigMove directeur Stefan van den Oever en Nicolette Faber, accountmanager Medicore, de nieuwe overeenkomst.

Medicore is onderdeel van Tenzinger