Topmenu

Bezoek Medicore tijdens Mobile Healthcare

Deel:

Op donderdag 8 november vindt het Mobile Healthcare congres plaats in Media Plaza/Jaarbeurs Utrecht. Mobile Healthcare is hét jaarlijkse ontmoetingspunt over digital health. Meer dan 90 sprekers vertellen onder andere over de mogelijkheden van e-health en het gebruik ervan door zorgverlener, patiënt en cliënt. Medicore is hier met een stand aanwezig en verzorgt een breakoutsessie.

Bezoek onze breakoutsessie om 13:30 uur in zaal 2, of volg de sessie via livestream.

Volg de livestream - donderdag 8 november 13:30 uur

Medicore innoveert met zorginhoudelijke decision support met behulp van big data

Om 13:30 uur verzorgt Medicore een beakoutsessie in zaal 2. Boris Hololtcheff, directeur Medicore en Susanne Dalmeijer, medisch directeur Vitaalpunt, praten u tijdens deze sessie bij over het nieuwste R&D (data science) project van Medicore, het wellbee zorgverlenersportaal dat met de behandelaar meedenkt. Wellbee biedt niet alleen validaties en signalen op financieel economische basis, maar ook zorginhoudelijke signalen. Voor deze zorginhoudelijke signalen worden gefundeerde informatie en big data gecombineerd met enterprise mobility. Tijdens de breakoutsessie vertellen wij hoe we dit hebben aangepakt, samen met de zorgverlener.

Bezoek Medicore tijdens de pauzes

Tijdens de pauzes heeft u de gelegenheid de Medicore stand te bezoeken. Wij vertellen u hier graag meer over het R&D project en over onze softwareoplossingen MC EPD en wellbee.

Meld u nu aan voor Mobile Healthcare

Mobile Healthcare is bij voorinschrijving gratis toegankelijk voor een groot aantal zorgprofessionals. U kunt zich aanmelden via de website van Mobile Healthcare. Hier vindt u ook de criteria voor gratis aanmelding.

Zorg-en-ict-2018-3