Topmenu

De BeekmanKlinieken kiest voor Medicore

Deel:

De BeekmanKlinieken kiest voor Medicore, een maand later live!

Het ging bijzonder snel; De BeekmanKlinieken tekende het contract onder voorwaarde van snelle implementatie en een maand later gingen ze live. In dit geval was dat noodzakelijk omdat de curator strikte eisen had gesteld. De BeekmanKlinieken was zelfstandig, maar deelde het EPD met het inmiddels failliete ziekenhuis in Lelystad. Gelukkig kon De BeekmanKlinieken door, maar helaas niet met het EPD. Tot medio februari was het oude systeem bereikbaar, dus er moest bijzonder snel worden gehandeld. Verschillende concurrenten van Medicore zijn bekeken, maar geen van hen durfde deze snelle overstap aan. Gelukkig kon Medicore dit wel. MC EPD van Medicore is een SAAS oplossing – software as a service. Er hoefde geen dure hardware systemen te worden aangeschaft. Door te kiezen voor generieke software en uit te gaan van ‘best practice’ waren er minieme extra kosten en kon de implementatie zo snel plaats vinden.

De BeekmanKlinieken koos voor Medicore vanwege een aantal zaken, waaronder de snelle implementatie, het feit dat Medicore marktleider is op het gebied van verzekerde plastische chirurgie voor zelfstandige behandelcentra en dat het EPD prettig en intuïtief werkt.

We zijn blij met de samenwerking!

Over Beekman

Na 15 jaar lang in het Tergooi ziekenhuis in Hilversum te hebben gewerkt heeft Werner Beekman in 2011 de stap gezet om een privékliniek te starten. Allereerst heeft hij dat onder de naam van de Van Linschotenspecialisten gedaan om vervolgens in 2014 verder te gaan onder de huidige naam van De BeekmanKlinieken. Inmiddels is De BeekmanKlinieken uitgegroeid tot een kliniek met drie vestigingen. De kliniek kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van zorg waarbij de cliënt centraal staat en men kan rekenen op een korte wachtlijst. De BeekmanKlinieken heeft mede door de jarenlange samenwerking met de Van Linschotenspecialisten een betrouwbare en gedegen historie als het gaat om het ZKN en NIAZ kwaliteitskeurmerk.

Medicore nieuwe klant

 

 

 

 

Meer weten over veilig werken met een SAAS EPD? Lees onze whitepaper.